- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Chromecast topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz
szente #15826 üzenetére
Volt már rá példa,hogy visszamondták a rendelést.Ha jól emlékszek 2 éve jártam úgy,hogy valamelyik 5850 (ebben nem vagyok biztos,a lényeg,hogy egy vga volt fél vagy harmad áron) ára volt átmenetileg nagyon alacsonyan,gyorsan be is rendeltem egyet,visszaigazolták,aztán pár órával később visszamondták készlethiány vagy valami hasonló indokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Chromecast topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- SzoftverPremium.hu
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest