- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz Voice24 #22376 üzenetére
az ügyfélszolgálattal kell egyeztetni.
Valsz nem mindegy, hogy saját tulajdonú box vagy bérelt. A modul is integrált kártyás már, nem nagyon adnak külön kártyát és modult.A pre-paid módot kivezetik, szóval nemsoká egyébként is választani kell, hogy mi legyen. A csomagok is változnak januártól, nem teljesen ismert, hogyan.
[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz Voice24 #13308 üzenetére
Ez csak egy írás, gondolom nem sok tartalom van mögötte. Jelenleg nekem van ugyanabból a szériából, meg sok más teljesen hasonlóból is, de 270Km-es távolságból napi 8-16 órányit van vételem Grazból.
Persze, van hozzá egy jó kis Terra erősítő is. de minden vétel alapja, a nagy nyereségű antenna. Aztán lehet még erősíteni. Viszont egy gyenge jelet megerősíteni, csak szarból vár építés.Az Engelről csak annyit, hogy nem rossz de az utóbbi években a minősége visszaesett. Az ára viszont nőtt. A műanyag alkatrészei kritikán aluliak. Pár év alatt elrevül az időjárástól. Ergo: Ennyi pénzért sokkal jobbat lehet venni.Túlárazottak.
-
frovery
senior tag
válasz Voice24 #13306 üzenetére
Ezt dobd ki ha van ilyened! Ez csak a nevében jó antenna. Ár/érték arányban gagyi.
Nem sértésnek írtam, csak a válaszodból lerí, hogy csak "úgy" ajánlod ezt a típust. Tapasztalat gondolom nincs mögötted, mert akkor nem ajánlanád.
Hosszú évek tapasztalatára merem ajánlani ezeket!A triplex antennák kötül ez a Iskra P-47-es nagyon jó.
Még egy triplex GLOBO GL 1000 PlusViszont igazán rávolsági vételre a yagi típusú antennák a javasoltak.
Pl: ISKRA DTM - 91 FErősítő az Iskrákhoz kapható, fejegységként, tehát közvetlenül a dipolhoz kell berakni, a ballun helyére.
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
válasz Voice24 #13272 üzenetére
Elvileg vissza kell szolgáltatni a kártyát, erről nem szóltak? Csak mert az ÁSZF-ben még kötbér is van:
Kötbér (a kártya megrongálódása, elvesztése, ellopása, megsemmisülése, továbbá a szerződés lejártát követően Szolgáltató számára visszaszolgáltatásának megtagadása): 2 899Ft
Kötbér kártya késedelmes visszaszolgáltatása esetén: Napi 100 FtEttől eltekintve a plusz szolgáltatás díját nem követelhetik tőled ha már van róla papírod (azt meg amúgy sem tudják bizonyítani, hogy használtad, bár ha visszaadod akkor esetleg igen).
[ Szerkesztve ]
Jester
-
Bozek
nagyúr
válasz Voice24 #13201 üzenetére
Én egyébként csak a topligákat vettem bele a számításba, de ha úgy nézzük, akkor még több, mert a Digisport-on van brazil és belga bajnokság is, míg a SportTV-n a spanyolon kívül csak a holland megy.
Szóval így stimmel a 6, viszont a Telekomnál ez csak 3. Vagy Te melyik 6-ról beszélsz?
A BL-ből meg igazából 2 az az 1, igaz a másik csak ismétlésben ment le. Mondjuk engem nagyon nem érintett a többi adón futó BL meccs, mivel Juve drukker vagyok.
-
-
válasz Voice24 #13187 üzenetére
Vidd át a wayteq-et a tv-hez, és a tv kábelét dugd rá. Ott bejön vele minden adó? Ha igen, akkor maga a készülék jó. (+egyúttal csekkold le, hogy milyen jelszintet/minőséget mutat) Nézd át még1x mi merre megy a másik szobába antennailag.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
szakipeet
csendes tag
válasz Voice24 #13164 üzenetére
Kemény vagy mint Tarzan talpa! Gratula
Nekem már nem sok van a hűségből, szóval nem mélyedtem ennyire bele, de lelépek az tuti.
Ha nem vagy biztos benne milyen szolgáltató van a környéketeken, 06-1-999-12-66 nagyjából "hivatali idő"ben.
Nálam UPC lesz talán, de még kell telefonálnom párat.. -
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Voice24 #13113 üzenetére
"Belenéztem délután az Eurosport2-be a Bayern miatt, hát kb. a vhs-sel vetekszik a képminősége..."
Ha ilyen szarul adja a MindigTv, az nem az Eusp hibája. Hidd el HD-ban az egyik legjobb képminőségű adó az Eusp. Persze, korrekt szolgálatón keresztül.
Pl: a kerékpárversenyek közvetítése felér egy útifilmmel.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
misx
senior tag
válasz Voice24 #13109 üzenetére
Jogos a felháborodásod.
Kikerült a Sport 1, Sport 2, Minimax, Hatoscsatorna (ez csak úgy suttyomba), dec.1-től pedig a D1, ez 5 csatorna!
Bekerült a Story4, az EuroSport és a Nickelodeon. Ez 3 db. Családi csomagról beszélünk!Akárhonnan is nézzük, 2 csatornával szegényebbek lettünk. Esetleg díjcsökkentés?
Tudok olyan idős emberről a környezetemben, aki szerette a Hatoscsatornát is, volt rajta valami kívánságműsor, vagy mi. Most meg állandóan telefonálgat, hogy hova lett.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Voice24 #13083 üzenetére
Mivel bekérettek, ott elsúgták.
És pont emiatt volt STv1 felirat, igaz Ő sem írta ki pontos mivoltát, de nem véletlenül buzdított, olyanra amit MindigTv ÁFSz nem enged?.(#13082) br.rak
Ha erről bármi nyilvánoságra kerülne hivatalos.
Akkora botrány lenne, hogy a …Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
interstate76
addikt
válasz Voice24 #12993 üzenetére
Én megírtam a Mindig TV-nek, hogy ha jogos lenne az érvelésük, akkor szept. 30-tól akár 50 mesecsatival is kibökhetnék a szemem - egy ideje ülnek a válaszon. De lényegtelen, mert ezek után mindenképpen otthagyom őket. A legnagyobb vicc az egészben az, hogy ha felajánlják a kötbérmentes távozás lehetőségét, akkor nem mondok fel semmit, de így annyira berágtam rájuk, hogy akkor sem maradnék, ha ezentúl csak az ingyen foghatókat tudnánk nézni. Mobiltelefóniában már nagyon régen eljutottunk odáig, hogy a családban mindenki IP-telefonál és nincs 1 szem előfizunk sem, csak feltöltőkártyákat és mobilnetet használunk. Lehet, hogy a végén TV-fronton is előfizetés-mentesség lesz a vége?
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
misx
senior tag
válasz Voice24 #12963 üzenetére
Az jó, hogy az előfizetőket értesítik, de a weboldalon semmi nincs róla, most is ott virít a Sport 1-2 a csatornakiosztásban, így talán még sikerül bekasztlizni pár új emberkét 1-2 év hűséggel, akik nem értesültek róla. Kíváncsi vagyok, egy most kötött szerződésbe már ezeket beleírják-e.
A másik: megkaptam levelet kedden, erre meg tegnap kijön a számla. Nem lehetett volna egy borítékban kiküldeni a kettőt? Látom van pénz dögivel...[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
válasz Voice24 #12953 üzenetére
Konkrétan a szerződésben nevesítve, hogy azokra a csatornákra fizettél elő és módosításuk csak kétoldalúan lehetséges. Vagy ott van a szerződésben, hogy az adott csatornakínálat a szerződéskötés pillanatában érvényes és a szolgáltató azt bármikor egyoldalúan módosíthatja. (Erős a gyanúm, hogy ez utóbbiról van szó, mivel ilyen az ÁSZF-es szerződéskötés általános gyakorlata. Megjegyzem én is így tenném, ha szolgáltató lennék.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
miért vannak felsorolva konkrét csatornák? Oda nem az van írva, hogy kapok 40 db csatornát, hanem bizony nevesítve vannak a dolgok.
És ugye azt a részt is olvastad, hogy "A vállalás időtartama ezt követően minden naptári hónap végén meghosszabbodik a következő hónap utolsó napjáig, kivéve, ha a Szolgáltató bármely, a kínálatban szereplő csatorna szerepeltetésére ettől eltérő időpontot vállal".
-
misx
senior tag
"A másik meg ez a sunyi mód, ahogyan a mindig dolgozik: a hülye nyereményjátékukról állandóan jön az email, de bezzeg az ilyen jelentős változásról csesznek küldeni."
Mondjuk ez jogos. Végül is egy emailbe nem haltak volna bele. Bár a Sport TV-nek hála elég sok néző értesült már róla.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Voice24 #12900 üzenetére
Pontosan ezért kellene kötbér nélkül elengedni azokat, akik menni akarnak.
(#12897) Bozek Értem. Tehát ha történt már ilyesmi Magyarországon a telkó szektorban, akkor ez is oké. Nem az a lényeg, hogy mi lenne józan paraszti ésszel elfogadható, mi az, amit az üzleti etikett diktál(na), hanem hogy ha görénykedett már más is, akkor hadd tegye a Mindig TV is. Remélem, nem a Fogyasztóvédelemnél dolgozol!
(#12901) mokalade Az én véleményem változatlan e kérdésben, főleg akkor, ha médiaplayerként is használod.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Voice24 #12869 üzenetére
A UPC meg azt mondhatja el magáról, hogy ők az egyedüliek, akiknél nincs Digisport... Ilyen alapon őket is szidhatnád. A BL az, ami miatt esetleg hiányozna a SportTV, meg esetleg a darts, de azon kívül nem nagyon van rajta érdekes műsor. A spanyol bajnokságot konkrétan ki nem állhatom, szóval az úgyse érdekel. Juve drukker vagyok, a Serie A meg a Digi-n van.
(#12870) darvinya: Milyen 0 műsorral? Azért mégiscsak ott van elég sok téli sport, például a síugrást rendszeresen nézni szoktam. Most meg épp Superbike megy, a Digisport-on meg ugye a MotoGP (és társai). A fentebbi szöveg amúgy ide is tartozik, attól függ, hogy hiányzik-e, hogy mik az elvárásai az embereknek.
-
Jester01
veterán
válasz Voice24 #12866 üzenetére
Eleve magát a csatornakiosztás változást is eldugták abba az netszolgáltatós cikkbe...
"Az Antenna Hungária vezetékes internettel és családbarát mobilcsomagokkal egészíti ki MinDig TV Extra szolgáltatását" ja mindjárt gondoltam, hogy ezt nekem el kellene olvasni...[ Szerkesztve ]
Jester
-
szakipeet
csendes tag
válasz Voice24 #12854 üzenetére
De mindenhol írja, hogy fel lehet mondani. Vagy ezt azóta lépték, mióta a te leveled megírták? Jött már valakinek írott értesítés, vagy csak ezek a műsoron görgetett szövegek meg a facebookról összevadászott infók? Mert érdekelne mit írnak, de nálam még semmi ilyesmi..
-
-
válasz Voice24 #12856 üzenetére
Nem, mivel a módosítás, a hatájbalépés elött történt meg. Ez nem visszamenőleges hatállyú Ha december 1 után kiveszik a kedvenc csatornádat, akkor 1 hónappal később(?! szerintem egy hónapon belül lenne a logikus) felmondhatod.
"Új, a tévészolgáltatások előfizetőit érintő szabályozási elem, hogy a jövőben díjcsökkentésre jogosult az előfizető, ha az általa előfizetett televíziós csatornák közül egy vagy több kikerül az adott csomagból. A díjcsökkentésnek a csatornák számának változásával arányban kell lennie - mondja ki a szabályozás. Ugyanakkor ha az előfizető a műsorterjesztési szolgáltatást így már nem kívánja igénybe venni, a határozott idejű szerződést 30 nap elteltével felmondhatja, és emiatt főszabály szerint nem kell kötbért fizetnie."
Nem vagyok médiajogász, de valószínű hogy december elején lesz még róla pár cikk, ahogyan szeptemberben is jelent meg róla pár híradás. Nem tiszta, hogy mit tekint jogszerü kivételnek.
Esetleg dobj egy levelet az nmhh-nak, pontosítás végett.[ Szerkesztve ]
-
válasz Voice24 #12854 üzenetére
Nem véletlen december 1 elött keverik a szószt.
Határozott idejű szerződések esetén bővül a jogkövetkezmények nélküli felmondási esetek köre: az előfizetők akkor is jogkövetkezmények nélkül felmondhatják a határozott idejű szerződést, ha a szolgáltatás minősége hosszabb időn keresztül rendszeresen rossz, a szolgáltató a szerződés lényeges tartalmát jogsértően módosítja – például díjat emel –, vagy a szerződésben szereplő műsorcsatornák közül akár csak egyet is jogsértően kivesz.
Bővebben: Szeptember 1-től védettebbek a hírközlési szolgáltatások felhasználóiFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Bozek
nagyúr
válasz Voice24 #12850 üzenetére
Érdekes. Két napja ismerős mondta, hogy írt nekik és azt válaszolták, hogy még az előre fizetettet is fel lehet mondani, kap vissza pénzt. Szerintem panaszt kell benyújtani az NMHH-nak (nem az Antenna Hungáriának), aztán majd azok eldöntik.
Egyébként meg sajnos az ÁSZF-et elolvasva ez van, ha 45 mesecsatorna lesz, akkor azt nézed és nem mondhatod le kötbér nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Voice24 #12850 üzenetére
Az jogi nonszensz, hogy valakinek engedik felbontani a hűségszerződést, valakinek pedig nem. Egyedi árat is csak akkor adhatnak a szolgáltatók, ha arra külön szerződést kötnek, különben törvényellenes, ergo egyedi bánásmódban is csak akkor részesíthetik egyes ügyfeleiket, ha egyedi szerződést kötöttek velük. Miután itt erről nyilvánvalóan nincs szó, ezért KÖTELESEK mindenkivel kapcsolatban hajszálpontosan ugyanúgy eljárni.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Voice24 #12817 üzenetére
Mint a cikk is írja, hogy cég szerint.
Ami valljuk be, csak nyereségességre hajt, semmi másra.Azt hogy felmondható, még nem egyenlő kártérítéssel.
Mert anno legtöbb helyen (most is), max 1 szolgáltató jöhetet szóba.
Műsor kinálatért.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Voice24 #12804 üzenetére
Hűség mint egyéni szerződés nem akarom minősíteni.
De igazad van, mert én sem ezért fizettem előre.(#12806) bendegruz
Ezek vannak, és lesznek S1/2-n, igaz nem nagy részben.
De biklizni itthon is lehet, és az izgalmasabb csinálni, mint nézni.
Tenisz és biatlon no comment.(#12808) br.rak
Mondhatni, hogy bukó mini izékbe nem akrnak nevet adni.
(#12809) ZeroCaptan
Miért nézzek NB2/3-as magyar focit más zászló alatt.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz Voice24 #12790 üzenetére
Pont azt kapod, mintha a szolgáltatóhoz mész közvetlenül.
Lesz itt azért kártérítés, mert legtöbb ember S1/2-ért váltott nagyobbra.
Ha meglépik, biztos megkeresem őket miként fizetik meg ennek hiányát.
ES1/2, pedig egy nagy WC és összes sz…r folyik már ki belőle.
Jobb műsor csak HD-n van.(#12791) ZeroCaptan
1 hetes próba időszak.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Voice24 #12404 üzenetére
Igen, ez a hiba minden bekapcsolás után első EPG használatkor és éjjel 1 óra után van ez a 2 óra csúszás.
Egyszerűen lép be 1x és egyből ki, ezután már jó lesz.
Legalábbis v6-os fw így csinálom, és működik.(#12406) azbest
M2 nem lesz HD, csak SD.
A C mux igaz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
misx
senior tag
válasz Voice24 #12134 üzenetére
Szerintem még a SPORT 1-2 az, ami elfogadható minőségű, mondjuk sok focit nem nézek, mostanában a darts bajnokságnál egész elégedett voltam. Igaz, abban nincsenek gyors mozgások. A legtöbb esetben azonban erősen pixelesedik a kép, bár ez függ a képanyagtól is. Nemrég, amikor a tenger hullámait mutatták, a Spektrum logó szabályosan szétfolyt előtte. Ezt a MindigTV-t szerintem szarrá tömörítik. De az Inviteles IPTV sem jobb, mert apáméknak az van.
-
br.rak
őstag
válasz Voice24 #12134 üzenetére
Digikábelen is eléggé vacak a sport1 képe, még a mostani DVSC mérkőzésen hagyján, de az előzőn valami egészen katasztrofális volt.
itt az említett cikk , amúgy ekkor baromságot, az új m1 simán lehetne sd , a várható nézettségéhez képest még az is sok lenne....
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
veterán
-
darvinya
titán
válasz Voice24 #11827 üzenetére
Ezek mind kiadott fw-k, csak levették a honlapról, vagy nem publikált és fórumtárs mentette le a dekóderével.
Ha jól emlékszem(rég néztem PC-n mi van) v4(ez az első fw amivel első széria kijött)-v14-ig meg van.(#11828) fezsoo
Ezek az értékek %-ok, nem kőbe vésett, de v6-osnál a tuner érzékenyebb.
[ Szerkesztve ]
-
fezsoo
aktív tag
válasz Voice24 #11827 üzenetére
Nekem a v10 után felment a v6.
De játszottam vele egy ideig. Meg jópárszor újra kellett indítanom. De végül is sikerült.Eddig minden oké.
Nem tudom hogy ezt is befolyásolha e, de most pl a Film+ és társai tegnap csak 80-80%-al jöttek.
Ma meg 90-90%.Lehet nem a v14 és a v6 közötti különbség miatt. De az is lehet hogy igen.
Ha viszont nem, akkor ezt nem tudom mire vélni.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
fezsoo
aktív tag
válasz Voice24 #11762 üzenetére
Na feltettem a box-nak a 14-es frimwaret!
Lehet azért mert újra indította magát meg minden csatornát újra keresett. De most ez a jelenség nem jelentkezett. Kedvenc csatornákat gyors belőttem Most kikapcsoltam. Majd 1-2 óra múlva meglátom.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
fezsoo
aktív tag
válasz Voice24 #11758 üzenetére
Ezt akár én is írhattam volna. Szinte ez van nálam is. Csak én tömören írtam le.
De baromi unalmas tud lenni napi szinten ezt eljátszani.Az egészbe csak azt nem értem, hogy ez nekem a bekapcsolás után jön elő.
Hogy akkor miért nem tudja alapból lefrissíteni magát, ha előtte kapcsolom be.
Max megpróbálom a Firmware-t frissíteni. Vagy még talán a 6-ost vissza tenni.Lehet anno nem a Wayteq boxot kellett volna választani. De a másik lehetőségnek a neve még annyira sem volt ismerős, mint ezé.
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
darvinya
titán
válasz Voice24 #11758 üzenetére
Nálam ilyen kifagyás nincs, igaz v6-os fw-t használok és Széchényi toronyról jön a jel.
Amúgy kell írni a WayteQ-nek, hogy csináljanak valami vagy vegyék vissza a készüléket.
Én már W90-essel megcsináltam, de még az 1 éves kártya árát is visszakaptam.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Voice24
őstag
válasz Voice24 #11697 üzenetére
Az antennakábel kihúzása helyre tette, működik megint. A firmware-t lecseréltem a 14-esre, most egyenlőre jó, bár a kedvencek listát még nem állítottam be. De lehet, hogy nem is fogom, inkább megszokom a gyári sorrendet. Amúgy vicc, hogy ennyi frissítéssel sem tudták még ezt az ismert problémát megoldani.
-
darvinya
titán
válasz Voice24 #11476 üzenetére
Csinálj egy gyári visszaállítást.
Utána állítsd át az antennát egy kicsit, mert az új fw rettentően hibás és rossz a jelszint visszajelése.
Amikor kipróbáltam a v13-at nekem is át kellett állítani, de csak rontott a vételen.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz Voice24 #11465 üzenetére
Az én Alcor Hd 2800-asomon 0.8-as fw-el simán rendezhetőek a csatornák bármilyen sorrendbe. Azóta van egy újabb fw, de azt direkt nem tettem fel, mert írták, hogy akkor nem lehet csatornát rendezni, és ráadásul a hozzásólások alapján sokkal rosszabb mint a régi fw
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
darvinya
titán
válasz Voice24 #11404 üzenetére
Én v6-os fw-t használom, Széchényi toronyról fogom a jelet.
Azon megy a menü be/ki lépés.
Igazából fel kellene tölteni egy normális csatorna listát, de ahhoz lusta vagyok, és akkor nem lenne ilyen gond.
Amúgy kapcsoljátok ki a LCN-t, mert az néha bezavarja a gépet.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Voice24 #11313 üzenetére
1. nem kell kikapcsolni, egyszerűen „OK” gombnál bal/jobbra Csoportot kiválsztani.
Ekkor visszaáll, de még nincs kép, akkor be kell lépni a Menübe és vissza.
Ekkor biztosan jó.2a. kábel rossz minőségű
2b. WayteQ csinálja hibát és ez egy hálózaton nem jó splitternél kihat a Tv körre is.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
doc
nagyúr
válasz Voice24 #11087 üzenetére
Hm, ezt jo tudni, en ma fizettem be (atutalassal) a tegnapi hatarideju szamlamat, akkor nekem sem aktivalnak a Vilagjarot?
Nagyon nem gondolta ezt at az AH... a Facebookon irjak hogy 20%-os ugyfelszolgalat-bovitessel alltak neki a mai napnak
200% is keves lett volna, a +20% meg viccnek is gyenge... -
azbest
félisten
válasz Voice24 #11016 üzenetére
Főleg azért vicces, mert úgy hallottam az előfizetői azonosító már 5 jegyű. Igaz ebben valsz benne vannak a már nem aktív előfizetők is. De még, ha csak a 100.000 töredéke akar változtatni, akkor is kegyetlen sok. Az ügyfélkapu szerződésmódosítás részen beírt kérésre is a visszahívnak választ küldték. Gondolom hangosan kell kimondani az igent, meg megpróbálnak hűségre rábeszélni.
Nem irígylem az ügyfélszolgálatukat. Ellenben a weblapon múltkor belebotlottam egy olyan szövegbe, hogy állítólag 2013 óta már van a telefonszámukon automata alapról családi csomagra váltási hangosmenü. Nem tudom, hogy ilyen van-e a kiegészítő csomagokra. Egy tájékoztatót igazán kiadhattak volna, nekik is jobb lenne, ha az általuk preferált módon / automatizált módon lehetne intézni a többségnek.
Minden esetre felkészültem a változásra, bár jobban örültem volna, ha hétvégén már megtörténik, hogy anyukámnál is beállítsam a boxot.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Voice24 #10987 üzenetére
Világosan le van írva az akció leírásában, hogy a negyedik hónaptól mennyit kell fizetni. Nem kell fejszámoló művésznek lenned ahhoz hogy abból kiszámold, egy kártyáról van szó.
Akkor miért nem mindjárt két társkártyával kérted, a negyedik hónaptól meg hivatkoznál a szövegre, miszerint neked csak 1399/2599 Ft-ot kell fizetned... -
veterán
-
Kernel
nagyúr
válasz Voice24 #10922 üzenetére
Az nem véletlen, miután a készülék csak 1 db tunert tartalmaz, így egyszerre csak egy multiplex jelét tudja venni.
Multiplexen belül lehet egy műsort nézni, másikat felvenni.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
pjen
félisten
válasz Voice24 #10849 üzenetére
Szia.Az antennák egyesítéséhez közösítő szűrőt kéne használni,lehet kapni antenna boltban.Antenna erősítőt ha kell,legjobb közvetlen az antenna fejen elhelyezni.Minél messzebb rakod az antenna fejtől annál több a kábelen össze szedett zavart is fog erősíteni az erősítő.
-
darvinya
titán
válasz Voice24 #10568 üzenetére
Tehát nem arról van szó, hogy 4 helyen nézhetjük ugyanazt, mert ilyen véletlenül sem fordul elő...
Nem is oly rég pont erre panaszkodtam, hogy 2 adón (S1 és DS1) ugyanakkor ugyanaz ment.
(#10570) salapp
Én 82cm fullHD-nézek családit és teljesen elégedett vagyok minőséggel (persze ha forrás rossz azon semmi nem segít).
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN