Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Jelentem van egy Asus wl-550ge router, ami meghalt jelenleg van rajta valami fw, amivel nem tudok belépni érdekes pingje is van 192.168.0.1-r. Szo mi szo feltettem rá a tomatot azota ezt csinálja, és a restorral sem érem el a kütyüt szoval nem tudom ujrafleschelni sem. Valaki tud rá valamit mondani? Elötte ddwrt-s volt rajta azzal ment szépen mig nem ipod ideért, eztért gondoltam csinálok rá egy másik fw-t.. Most viszont keresek egy routert megvételre
-
Iginotus
addikt
Na jo kis slamasztikában vagyok, van egy "itucs" (sosem tudom hogy irják angolul..) Szoval adott a kütyü adott egy wifi router (asus wl550ge) Wifin akarok csatlakoztatni egymáshoz, lássuk sorban Ap re állitom, autora a csatornát, mixedre a b/g-t
Disabled securityn nem is látja a tucs a hálózatot, ha álltok neki wpa-t már látja de jelszo kérés után nem csinál semmit. wep nél szintén nem látja a hálózatot. Na most variáltam már mindent jelszóhosszt kódolást más jelszót szóval mindet. A poén méregből elővettem egy edimax usb-s wifit gép telepit rádug az tud csatlakozni a routerre is, wicc hogy a tucs is tud az edimaxra.
Lehetséges hogy a két eszköz Asus-router és a tucs nem szereti egymást?
Ja és az asus routeren Firmware: DD-WRT v23 SP2 (09/15/06) std ez van."itucs"= Ipod Touch
-
Iginotus
addikt
A helyzet az hogy nálam egy Ausu we-550ge Firmware: DD-WRT v23 SP2 (09/15/06) std ezzel az fw wel csinál náha olyat hogy time-outolnak az oldalok holott torrent még vigan szedi a cuccait 300k val és még fel is töltök. Gondoltam foglalja a sávszélet, kikapcsolom még 3-5 percig semmi utána elkezdenek jönni az oldalak. Itt mi lehet a bibi? Router vagy a torrent vagy maga a gép.
Érdekes hogy ilyenkor a routerbe sem tudok belépniAz is időtullépésre panaszkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Synology NAS
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Home server / házi szerver építése
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest