Aktív témák
-
LordX
veterán
Nem lehet, hogy ''semmi''-re van állítva az egérkurzor?
-
Sidaries
őstag
válasz
steve@prhw #10 üzenetére
Az everest az nem ír semmit, a kártyadobálás esetleg jó ötlet, bár csak egy hálókártya van.
-
Sidaries
őstag
válasz
steve@prhw #7 üzenetére
spy-t néztem, vírust még nem, majd az is lesz.
[Szerkesztve] -
Sidaries
őstag
válasz
steve@prhw #7 üzenetére
Igen, valszeg a PS2 lesz a rövidtávú megoldás, de azért az USB-t kéne megoldani. Több driverral is próbáltam, ugyanez. Valami USB-s ütközés lehet, de hol? A Biosban minden enable, de csökkentettben megy is.
Átalakítót nem próbáltam,de majd lehet.
[Szerkesztve] -
steve@prhw
őstag
Előtte is usb-s egérrel ment? Lehet, hogy az usb nem kap irq-t (nincs letiltva a BIOS-ban az ''assign irq to usb'' (vagy hasonló))? Bár, ha csökkentett módban megy...
Driver biztosan OK? Nem lehet valami hülye spy vagy vírus a gépen? Szerezz egy ps2-s egeret vagy átalakítót!
szerk: torz mester előz jobbról...
[Szerkesztve] -
Sidaries
őstag
válasz
steve@prhw #4 üzenetére
Egy pendrive-ot próbáltam, az ment.
-
Sidaries
őstag
-
Sidaries
őstag
Ja és csökkentett módban megy az egér!
-
Sidaries
őstag
Egy olyan problémába futottam, amilyet még nem láttam. Adott egy gép (1,3-as Athlon nem tudom milyen alaplap 256mem Gf3Ti200) ami csúnyán meghalt. Egy kis szereléssel összeraktam a Windowst (ME), és megy is DE az egérkurzor nincsen meg. A Win szerinte nincsen ütközés, ha kiszedem visszarakom az egeret akkor felismeri és felrakja a drivert, de a kurzor nem jön elő. A Win egyébként teljesen használható, a sebessége is rendben van, csak az egér hiányzik. USB-s a kicsike. Próbáltam másik USB-sel is, de ugyanez. Ps2-est még nem tudtam szerezni. Az összes USB csatolót újraraktam, de semmi. Mondjatok okosságot mit lehetne csinálni, az újrainstall nem szerencsés, mert nincs ME-m.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest