- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Újévi hardvergyülekező
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
mad1
veterán
válasz CsiguszMaxim #36309 üzenetére
Nagyon jo a 4830,atmaneti allapotra...jovore mindennek esik az ara szoval sokat sporolhattok ha pl5770ben gondolkoztok.
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz CsiguszMaxim #36307 üzenetére
Hopp lejárt a szerk. Még ami fontos, hogy egy darabig biztosan max 1280*1024-ben fog játszani.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
bagyulajuve
addikt
válasz CsiguszMaxim #4342 üzenetére
én nem, megpróbálnám elpasszolni a régi endszert és gyűjtenék egy új gépre
max beállítást akkor érhetsz el ha van cakkumpakk kp 100k-d
alaplap: 20k (giga ds3 p35), proci 30k (c2d 6600), memória: 18k (2x1 giga), és 40-45k körül 320-as 8800GTS-t kapsz. Persze ehhez kell még egy jó táp is (8-10k-ból meg lehet úszni). Azaz, van 40k-d + 30-40k körül elmegy a régi rendszer és még össze kell szedni 30-40k-t valahonnan. Én így csinálnámResistencia eterna
-
X Factor
addikt
Mostmár nagyon olcsó összelehet hozni egy jó gépet. Ha nem lenne rá pénz akkor egy szvazat az x1950pro-ra. 1024*768-ban, elég jól ellehet vele lenni a legújabb játékokkal is, de kell még 1 giga ram. Amit én javasolnék h. eladod az egész géped, és veszel egy core2 ready alaplapot, mondjuk e egy használt p5b-t, 15k, egy e2140-et, 15k (Hacker árul msot egyet pl ennyiért ami megy 3.2GHZ-t), 2 giga ddr 800 ram 18k, és vga-t meg használt x1950pro-t garral itt a fórumon 27ért megkapod, nem tudom milyen tápod vna, ha kell az is új akkor ez +10k. Ez kb 75 ezer forint, plusz ha eladod a géped, mondjuk 30ért, akkor már megisvan az új masina.
Make things work
-
Csiborbogár
őstag
Ezt a gépet már felejtsd el.
Hacsak nem akarsz 640*480-ban low-n játszani. Ami ugye megöl minden játékélményt.
Ahhoz a procihoz hiába veszel erősebb karit nem fogja kihajtani.
Válts konfigot.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Kérdés, hogy hosszú távon mit szeretnél. Most hiába vennél X1950Pro-t, kellene mellé egy erősebb proci is. De akkor már jobban jársz, ha PCI-e-re váltasz.
<< Heimdal >>
-
conair
tag
Ha szereted a max beállításokat akkor vegyél egy másik gépet. Nem csúcs gépre gondolok hanem egy kétmagos procira és még egy giga ramra. A 2,5-ös barton elég sok utasítás készletet nem támogat már nem beszélve a 2 magról és így a procid lenne szúk keresztmetszet. Egyébként én 35-40-ből egy 7900gs-t vagy egy x1950pro-t vennék.
Az ember annyit ér, mint az adott szava.