- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Nincs ilyen hogy az adott gyártó lapja jobban szereti a a gyártó kártyáját, a szabvány az mindegyiknél ugyanaz . Amit linkeltek sapphire-t annak biztosan jó a hűtése, az asusnak a kártya topicjában nézz utána, nem biztos hogy jó a hűtése . Egyébként nemrég ezt írtad :Mindenképp sapphire-t szseretnék!
Az élet kegyetlen .
-
RootRulez
félisten
-
Milka 78
nagyúr
Nekem mindkettő volt és a Vaport lemosta a Toxic,1Gb ide vagy oda.A toxic vagány kis kártya!Amúgy szerintem még elég egykét extrém esettől eltekintve mint GTA4 és Krájzisz Egy toxic egy bika procival szinte mindenre elég az általad említett felbontáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Ha hang a fontos, akkor első, ha nem utolsót!(bár gondolom 2d-ben ugyse melegedik annyira, le lehet szabályozni szépen hozzá )
e.peti: mindenképp a 4890-et ajánlanám, későbbiekre való tekintettel sokkal jobb vételnek tűnik, na meg gondolom nem akarod 1 év múlva cserélni.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
vzsryl
nagyúr
Ipon-on az összes HD4890-es ref. hűtéssel van szerelve, tehát mindegy melyiket veszed, mind ugyanaz. Az MSI is egy nagyon jó márka.
Ezek a rövidítések általában hűtésre utalnak, de az OC az overclock-nak a rövidítése, tehát túlhajtott a kártya. Igaz, hogy az MSI csak 30Mhz-et húzott a kártyán, de így is jobban megéri, mint a Sapphire, mivel abból a a teljesen ref. kártyák is drágábbak picivel. 51k-ért ez az MSI HD4890 szvsz. best buy kártya.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
bartucc
addikt
Msi vga-ban jó, atikat nagyon jókat szokott kiadni. Asus nem tartom annyira jó gyártónak, csak egy-két jó kártyájuk van egy tipuson belül, pl 9800GTX matrix(de milyen pénzért..).
Toxic: egyik legerősebb gyári tuningos változat a piacon, ált. extra hűtés,
Lite: kevesebb tartozék, viszont olcsóbb is(kevesebb kábelt adnak hozzá pl),
OC gyárilag tuningolt változat, általában nem éri meg a felárat,
OC BSP ez melyik gyártóé?"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
vzsryl
nagyúr
Hát arra felbontásra elég lenne 2 évig a HD4850-es is, mert ha ott elfogy az ereje, akkor a HD4870-nek is. De nagyobb felbontáshoz már kelleni fog a HD4870-es, de inkább a HD4890-es.
Tehát ezeket ajánlom:
SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE
MSI R4890-T2D1G-OC PCIEmegprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
-
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
-
Sdi
addikt
A sajnos nehéz megmondani / nagyon gyors a fejlődés /, egyébként meg itt találsz egy tesztet a kareszokról, ez alapján eldöntheted megéri-e a különbséget.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
lsc
nagyúr
Valamit nagyon elnéztél, egy kis segítség .
A 4670 sem lett rossz,de azért nem egy kategória a két kártya .Az élet kegyetlen .
-
nova001
senior tag
Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E Dual Slot Fansink
Sapphire Radeon HD 3870 512M GDDR4 PCI-E DUAL DVI-I / TVO FULLa két kari közül ugye a felsö a jobb de az alsoba meg ddr4 memo van az nem dob rajta sokat??
csak mert a felsöt akarom majd venni azért érdekel
köszike[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Ez az szerintem és ez a Sapphire edition!