- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- HP notebook topic
- Fujifilm X
- Videós, mozgóképes topik
- Dell asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
A magyar átlagkereset dologhoz csak annyit szólnék hozzá, hogy az nem az átlag keresete...
Hanem a kissebbségé. A többség átlag alatt keres (hogy mennyivel, az lényegtelen). Csupán érdekességként írtam le az összehasonlítást, és egy 700k Ft-ba kerülő kártya igenis luxuscikk, még 400k nettóval is: kell benzinre, rezsire, kajára, gyerekekre (ha vannak), váratlan kiadásokra, hitelre (ha van), és máris elment a fele. Ez alapján 4 hó alatt meg is van az új 3090. És ez itt nálunk gond. Ami nagyobb, hogy ha ez alá árazzák a többit, és az Amd nem gurít nagyot, akkor ilyennel számolhatunk: 3080 4-500k, 3070 3-400k, 3060-2-300k, 3050 150k+. Teljesítményben pedig +20% a mostani párjukkal. A mostaniakat pedig már nem (nagyon) gyártják. Ez a gond. Ha törölve lesz ez a hsz, megértem, mert már nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Macska topik
- Windows 10
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HP notebook topic
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Formula-1
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest