Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz Redplee #53522 üzenetére
Amikor legutóbb néztem, a QVO nem sokkal volt olcsóbb, mint ez EVO, sőt, néhány helyen még drágább is, meg újdonság.
Illetve a QVO-ra tudtommal csak 3 év gari jár, te meg a kérdőívnél 5-öt köttél ki. Úgyhogy továbbra is a 860 Evo-t ajánlom, azzal mellényúlni nem lehet.
-
Frawly
veterán
válasz Redplee #53508 üzenetére
Mindenképp megéri lecserélni. Egyrészt nagyobb tárterület, másrészt a 860 EVO lazán nyomna 280/280 MB olvasást/írást a mostani 195/125 helyett. De ez csak teszteken, nagyobb fájlok másolásakor jönne ki, a bootidőt, betöltési időket nem éreznéd tőle gyorsabbnak a rendszer tényleges használatakor. Jó, lehet talán a bootidőből vagy valami nagyobb progi/játék betöltési idejéből, amik több másodpercig töltenek SSD-ről is, lefaragnál a legjobb esetben 0,5 mp.-et.
-
Bodor
veterán
válasz Redplee #6465 üzenetére
Ellenőrzésre elég a HDS 30 napos próba változata is szerintem.
Általában CrytalDisMark programmal szoktunk tesztelni, azon jobban lehet látni, összehasonlítani a tesztadatokat, ha olyat linkelsz az jobb lesz. De ne ide, mert nem ebbe a topikba tartozik, ha már van SSD-d, hanem a Flash SSD topikba.Üdv
-
Bodor
veterán
válasz Redplee #6463 üzenetére
Annyira nem gáz, mert felesleges feltenni, semmi különöset nem csinál. Ha Te is tapasztalatot szeretnél szerezni róla, akkor tedd fel WIN7 kompatibilis módban, mert úgy menni fog.
Win 8 alatt ennyi amit meg kell tenni...
[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
válasz Redplee #6441 üzenetére
Ez nagyon nem ebbe a topikba való téma. Ha már van SSD-d akkor sem itt , hanem ebbe a topikban próbálkozz.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
-
Balage76
senior tag
-
masholnap
senior tag
válasz Redplee #6390 üzenetére
ajánlott lenne, ha nem lenne 65-70e (és ha nem most jelent meg volna)
én spec. berendeltem egy 830-as simát, de ha valakinek kell windows frissítés, akkor tök okés lehet a csak lehelettel gyengébb sima 840-es. vettem volna 840pro-t, ha nem egy huszassal több a 830-ál.
kb így lehetne felállítani a sorrendet 840 < 830 < 840pro. ez a sorrend akkor válhat látványossá, ha keményen melózol a gépeddel és sokat irkálsz az ssd-re
(256/250GB-s szériáról írtam)[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
válasz Redplee #6390 üzenetére
Én a legolcsóbb 830-ast venném. 840 Pro tulajdonképpen egy átcímkézett 830-as, és nincs a 4 között. 840 pro szintén MLC-s, nem rövidebb az élettartama, ugyanannyi, mint a 830-asnak.
840-es akkor éri meg , ha élsz az ingyen ajándék WIN8 Pro Upgrade -el. Szerintem.[ Módosította: CoolMan ]
-
Bodor
veterán
válasz Redplee #6378 üzenetére
Az első három a 830-as szériába tartozik, és a kiszerelésben van különbség, vagyis a hozzáadott kellékekben. Itt tudsz tájékozódni. Szerintem az elcső legolcsóbb éri meg legjobban.
Az utolsó ( már a 840 -es TLC-s szériába tartozik) azért csak 250 GB-os , mert " A sima változat azért 120, 250 és 500 GB a PRO 128,256 és 512 GB-tal szemben, mert itt már gyárilag beállított az OP, tehát neked mint egyszerű felhasználónak nem szükséges további területeket "feláldozni". A 120-ast a win telepítőnél 120GB-ra megformázod és kész, nyugodtan teljesen teleírhatod."
TLC-vel szerelt SSD-knek fele annyi papíron az élettartama, mint a 830-as sorozat MLC-seknek, de gariidő végéig biztos kibírja.
- A 840 és a 840 Pro sorozat minden változatához jár most az ajándék windows 8 Upgrade csomag, ha van eredeti XP-d, Vistád, vagy WIn7-et akkor megfontolandó a 840-esből vásárolni. LINK
Blogomban lévő cikkben rengeteg információ van vásárlással, és beüzemeléssel kapcsolatban, olvassatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest