- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attush
csendes tag
SZiasztok!
Na, akkor én rendesen beszaladtam abba a bizonyos f@szerdőbe...
Adott a FLIP 300mb net csomaggal és otthon előre kábelezett környezet cat6 kábellel. Sajnos az általuk adott őőőő asszem Huawei router, sima kis egy csatis és abból is a gyengébb változat. Mivel nem lesz sok wifi eszköz, és lakásfelújítást követően amúgy is minden elköltött forint fájdalmas, így gondoltam számunkra tökéletes lesz az archer c6 router. Gigabites, 2 csatis, most kifejezetten kellemes az árazása is, ezért berongyoltam az Euronicsbe és jóllakott napközis képpel bepakoltam az utolsó darabot a kosaramba. Lakás be, doboz feltép, létrára fel, utp kiszaggatás régi eszközből, majd megfordít és jön a fájdalmas felismerés, hogy nem néztem meg előtte mivel is lesz dolgom.
Nem voltam ott mikor behúzták a kábelt, de azt nem gondoltam volna, hogy SC/APC gyorscsatival találom magam szemben. Természetesen a C6-on nincs ilyen port.
És itt jön a kérdésem.
1, Adjam el , vegyek egy olyan routert amin van ilyen port.
2, Hagyjam a régi routert, csak lőjem ki belőle a wifit és az archert kössem rá a hálózatra mint wifi eszköz. Amivel igazából az a baj, hogy direkt minden úgy lett kialakítva, hogy ajtó felett egy konnektor ott jönnek ki az utp-k ,tehát nagyon hülyén nézne ki egymás mellett a kettő, de nyilván megoldom ha azon múlik.Ötlet esetleg?
-
Attush
csendes tag
válasz Gubek-Einste #84925 üzenetére
Nem az én napom
Kicsit jobban utánaolvasva egyébként teljesen érthető, hogy miért nem lehet. Viszont így nem vettem potyára routert.Akkor ha jól értettem egy megoldás van, szolgáltatót felhívom, megkérem hogy állítsa a routert bridge módba és mehet a C6 mögé? Vagy marad a Huawei szutyok, ami wifin 70mbit et tud kisajtolni magából :/
-
Attush
csendes tag
Sziasztok. Hirtelen költözés volt és a jelenlegi vodas (régi UPC) modem nem tudja a hátsó szobákba a jelet eljuttatni. Wifin keresztül akartam rábírni az archer a8at de nyilván kimaradt belőle a wds. Szóval tudtok olyan routert ajánlani ami biztos tud wifirol internetet adni? Esetleg erre olcsóbb egy repeater? Sima utp S kapcsolódás egyéb okok miatt most kizárva ://
-
Attush
csendes tag
válasz cs.zs. #100240 üzenetére
Szia. Igen, köszönöm azt olvastam is, csak elsiklottam felette. Viszont azóta megnéztem, és mostani forgalomban lévő wifi6-os TP Link routerek közül egyik sem tudja a Range Extender Mode-ot. Bár nyilván nem feltétlen kell wifi6, és úgy pedig már megfontolandó a c50-es. Köszönöm mindenesetre. Megnézem más márkában is, hátha találok valamit, de innentől lehet egyszerűbb egy valami extender kütyü nem?
Egyébként valakinek vélemény erről a TP Linkes onemesh -ről? Ha tényleg olyan hatékony mint ahogy írják, akkor lehet azt csinálnám, hogy az Archer a8-at mellé teszem a Vodafone router mellé, ott működik az UTP kötés, és ahhoz dobok egy onemesh extendert. Jó ez az A8 annyira szerintetek? -
Attush
csendes tag
válasz cs.zs. #100242 üzenetére
Vatta új router volt az a8 (c6-ért kaptam cserébe házeladásnál), de nem volt frissítve. Én most rápakoltam a legújabbat, de csak bugfixek voltak a csomagban. Youtube-on volt videó, meg tp link fórumon, hogy elő lehet csalni belőle a WDS-t, de szerintem másik verzió lesz az ami a videóban volt. :SSS Szóval maradna ez a onemesh cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest