Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Segítsetek kérlek!
Keresek olyan nyomtató (lehet használt is), ami olcsón üzemeltethető. Ritkán nyomtatunk színeset, de akkor jó, hogy nem kell elmenni sehova. Tehát:
* tintasugaras
* automatikusan tud dupla oldalt nyomtatni
* wifi-n keresztül lehet használni (apple eszközökkel is)
* ahogy írtam olcsón üzemeltethető (tölthető patronok, amik mutatják a becsült festékszintet)
Korábban Canon ip7250 és elődeit használtam megelégedettséggel.Tudtok hasonlót ajánlani
Dokumentumokat nyomtatunk vele, színesben és fekete fehérben. Nem túl gyakran használjuk. Nagyon ritkán 1-1 fényképet is nyomtatunk évi 4-5db. -
válasz
543g45gfdgfd #8985 üzenetére
Kérdés, hogy mekkora a gépek bekerülési költsége, részben indokolja a nagy eltérést és akkor még nem beszéltünk a ciss rendszerekről (amik bár nem gyáriak, de) jelentősen csökkentik az egy lapra eső nyomtatási költséget
-
Altalánoságban igaz is, mert valóban lelevegősödik. Nekem volt több. Amit mondani akartam, az az, hogy adott esetben kiváló választás, minimális odafigyeléssel pedig minimalizálható a levegősödés és "javítható" is.
Általában csak azok írnak, akiknek baj volt vele, aki boldog a készülékével, az ritkábban
-
-
Teljesen megfelelő, csak lassan nyomtat lemezt... A korábbi verziója gyorsabb volt (lehetett minőségi szintet állítani benne (a driverben), itt nem lehet: csak a magas van). Kinyomtattam vele kb 150 a4-es képet, meg ~150db lemezt, még nincs rá panaszom.
Lehet valakit zavar, de nincs felső lapadagolója. Papír "felszívásnál" nagyon hangos.
Van ahol "gyárilag" meg tudod venni auto resetes csippel ellátott patronokkal, 5x100ml tintával. Érdemes lehet megnézni
-
Sziasztok!
Tudtok olyan képet linkelni, amit ha megfelelő rendszerességgel nyomtatok, akkor nem száradnak be a patronok?
Canon ip7250-es nyomtatóról lenne szó.
-
Ok, de milyen üzemeltetést értesz 5x ennyinek?
Mert most töltöm a patronokat és igazából nem a fejjel van a gondom, hanem a mechanikával, ami a lemezeket húzza be.
Így 5000 forintból megvan az 5db 250ml festék, azzal meg azért egy darabig tudok nyomtatniDe a lemez rész miatt, hiába lenne jó maga nyomtató (lapokra) de amire kellene korongnyomtatásra nem tudom használni...
Az epson rendben van ilyen szempontból?
-
Sziasztok!
Multifunkcionális nyomtatót szeretnék vásárolni, amibe olcsó az utángyártott patron (tintasugaras) és lehetőleg olcsó legyen, megbízható (
) és lehessen újonnan kapni!
Ajánljatok nekem valamit!
Köszönöm előre is!
-
válasz
mokas_gizi #2096 üzenetére
Szerintem vegyél egy 4700at hátha kapsz valahol
addig kibírja a 4850
-
Kb 10K a patron hozzá...
És fejjel együtt van ha minden igaz, ami szerintem nem feltétlen szerencsés...
Utángyártott patront (felújítottat) kb ~9K megúszod, de a gyárival szemben ( nem12ml színes/16ml fekete) 18/18ml festék van benne...
Neked kell eldönteni, hogy mennyit nyomtatsz/mi éri meg...Lehet újratölteni is, ha eredeti patron van benne (és nincs beszáradva), azt kb még 2x meg tudod tenni olyan ~2,5Kból (az lehet jó lehet), de ha a patron nem eredeti már benne, akkor előbb utóbb (így is úgy is) el fog kopni a fej...
-
Sziasztok!
Tudnátok egy leglalapabb mulktis készüléket canon ajánlani amibe 4600/4700es patronjai mennek?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest