- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rum.cájsz
tag
válasz laszlobak #89725 üzenetére
Nekem nem voltak ekkora igényeim, mint mfghgm fórumtársnak, némileg szerényebbek, de ma egy HP 8570w boldog tulajdonosa lettem. Ez bizony nem gyenge játékszer...
Kis túlzással falat lehetne vele bontani, elképesztően masszív.
Az utód HP Zbook 15-ről már ezt nem lehet elmondani (megtapiztam azt is), Ő már kicsit kifinomultabb mechanika, kecsesebb, elegánsabb (egy "rakás" anyagot kispóroltak belőle, vagy egyszerűen más minőségű anyagból készítik) és mivel az evolúció magasabb fokán áll, így minden tekintetben többet is tud, mint az előd. Akinek ilyenre van szüksége az ne habozzon ilyet venni.
Én régi vágású vagyok ezért nekem a szögletesebb forma jobban bejön, ezért is választottam a 8570w-t "kicsit" felturbózva.
Ma egy más dimenzióba csöppentem, így nem értem azokat akik a konzumer gépeken rugóznak, nem keveset .
Köszönet azoknak akik 3 hónapja erre az útra tereltek, név nélkül Hála nekik
... és Neuron80-nak is -
Rum.cájsz
tag
válasz konyok #87439 üzenetére
Hetek óta hasonló tárgykörben mozgolódok.
Amit biztosan tudok mondani, hogy a nagyobb grafikus teljesítmény miatt nem ártana bele egy quadro, meg SSD, meg nem kevés RAM, meg egy stabil kis proci.
Ha komolyan tolja a cimbi a fotózást akkor Kötelező hozzá egy külső IPS, mert bizony beépítettet ami használható is nagyon ritka még és nagyon drága.
Javasolt használt üzletiben gondolkodni Lenovo Thinkpad T420, T430, esetleg W520 (bár ez mostanság elég ritka), netán Dell Precision M4500, M4600 ...,
De ez a keret nagyon kevés, mondjuk egy 2-es szorzót javasolnék, mert azalatt bohóckodás lesz csak az egész. -
Rum.cájsz
tag
válasz PandaMonium #82452 üzenetére
Köszi az infót!
-
Rum.cájsz
tag
válasz QwErTy42 #82441 üzenetére
Feltételezem, hogyha vennék egy IPS kijelzős laptopot (ami megfelelő számomra), még mielőtt nekiállnék az "eszeveszett" nagy munkának azért csak illik legalább kalibrálni, vagy tévedek?
Netán ezek - az újak esetén - átesnek gyárilag ezen a folyamaton, vagy ahogy leesik a szalagról már azonnal szerelik is be? -
Rum.cájsz
tag
válasz szabonagyur #82413 üzenetére
Én pölö azért olvasgatom az általatok írt hozzászólásokat, mert gondolnám laikusként, hogy számomra fontos infók vannak benne, többek között a kijelzőkkel kapcsolatban is.
Van egyébként a kijelzőknél valami jóság-féle értékmérő, a felbontási paramétereken kívül. Vagy csak úgy lehet tudni, hogy ennek meg ennek a cégnek faszányosak a termékei, de másik, meg harmadik felejtős.
Honnan fogom megtudni azt, hogy az általam már elfogadhatónak vélt kijelző amúgy max egy sz@r közép kategória? -
Rum.cájsz
tag
Sziasztok! vásárlás előtti tanácsra volna szükségem:
1., kb 1 hónap múlva
2., max 300 eFt-ig
3., PS, LR, PowerPoint, irodai felhasználás, zene hallgatás, kevés film nézés (esetleg később video szerkesztés)
4., játékot kizárnám
5., fontos lenne a minőség és teljesítmény, sznobizmus kizárva
6., biza jó lenne az SSD, legalább 8 Gb
7., 15.6" full hd (még szép) + IPS is lehetőleg matt
8., tömeg nem lémyeges
9., op. rendszer nem lényeg
10., HDD +SSD is RAM legalább 4 Gb, de inkább 6 , meg jó volna optikai meghajtó is, bár nem létkérdés
11., igen, szeretnék vele nyomtatni is
12., szerintem grafikus feladatok lennének prioritáson tehát GPU
13., nézegettem Lenovokat Flex2, y50, de Asus vonalon is van ami tetsz, meg Acer is jöhet
14., használt gép kizárva
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Eladó Lenovo G770 17.3" notebook
- Laptop táska 13-14"
- Konfiguráld szabadon DELL Latitude 5490 i5-8350u 5495 Ryzen 5 PRO FHD vil. HU bill. újszerű!
- Újszerű DELL Latitude 5590 FHD IPS 15.6 gyári magyar billentyű világító i5-8250u Windows 10/11
- Lenovo T61 T400-T470s V110-15ISK Asus UX303U HP 6470b 840 G3 bontás:akksi dokkoló töltők stb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest