- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nogren
csendes tag
válasz h146207 #157531 üzenetére
habár nem vagyok szakértő itt, de az általam kapott javaslatok:
DELL Latitude 3400
DELL Latitude 5400
Ezek win nélkül olyan 300-350K körül vannak.
Illetve most Lenovo és DELL laptopjaim vannak, ebből a DELL sokkal megbízhatóbb és a szervizelése is sokkal könnyebben megoldható. -
Nogren
csendes tag
válasz Nogren #157443 üzenetére
Erre esetleg ajánlás?
Amiket eddig néztem, h akár jók lehetnek:
DELL Latitude 5400 (14")
DELL Latitude 5300 (13.3")
DELL XPS 7390 (13.3") <-- ez eléggé túl lóg a kereten
DELL Latitude 3400 (14")
Dell Inspiron 5482 (14")Asus UX333FA (13.3") a Zenbook elég strapabíró? Milyen a szervizelése Asusnál?
-
Nogren
csendes tag
Sziasztok,
Érdekelne a javaslatotok, mit ajánlotok:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Elkövetkező 1 hónap
(2) A gépre szánt összeg forintban? 300-350k
(3) Felhasználás? netezés (több böngésző egyszerre több lappal megnyitva), zenehallgatás, youtube, Office programok, napi átlag 10 óra használat
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem, vagy csak ritkán.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 13" és 14", mindkettő méretre kérnék javaslatot, full hd, matt lehetőleg
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Sokat. Használnád-e utazás közben is? Igen
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Nem kell.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Min 250 GB SSD, kiegészítő HDD nem szükséges. Minimum 8 GB RAM, Optikai meghajtó nem kell, gigabites Ethernet kell
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) HDMI kimenet
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Csak új
Köszi előre is -
Nogren
csendes tag
válasz Khelben #113000 üzenetére
ok, rosszul tettem fel a kérdést.
Szóval minőségben milyen ez a K501-es modell amit linkeltem? Műanyag, törős vacak vagy a még ajánlott kategória?A DELL 5558 van-e olyan jó, mint a Fujitsu A555G, azaz ha DELL-t választom, akkor mivel leszek hátrébb?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Nogren
csendes tag
Sziasztok,
Kaptam itt segítséget laptop vásárlásához nemrég (max 220Kig munkára, nem túl gépigényes játékokra), s az alapján ez a 3 jöhetne szóba:
[link] + memória bővítés +4 GB
[link] + 4Gb memória bővítés
esetleg +1
Melyiket javasolnátok leginkább?
Igazából nekem az ASUS konfigja tetszene a jobb GPU miatt, de ha nem jó a konstrukció akkor a Dell a 2. helyezett. Viszont meggyőzhető vagyokKöszi a segítséget.
-
Nogren
csendes tag
válasz Khelben #106761 üzenetére
köszi az infokat. Sajnos a keret nem mehet feljebb, de annyit kiegészítenék, hogy csatlakoztatok hozzá egy 20"-os monitort így van egy plusz kijelző, amit tudok használni, ha kell valami jobb. A kopás eddig nem volt jellemző a gépeimre, viszont a melegedés tényleg zavaró tud lenni.
Ha jól értem az általam javasolt 2 az specifikáció szerint nem lenne rossz, de nem jó a kivitele, anyagminősége? -
Nogren
csendes tag
Sziasztok,
Munkára keresnék egy közepes árfekvésű gépet.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Januártól
(2) A gépre szánt összeg forintban? 150-180K
(3) Felhasználás? webes alkalmazások, java, flash, html szerkesztés, photoshop néha
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem játékra kell
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Mérete nagy 15"+
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Ritkán hordozandó
(7) Operációs rendszer? Free DOS vagy Linux
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Tárhely ha lehet SSD de ha nem az se gond (azaz ha belefér h SSD legyen az előny) 256GB minimum. RAM minimum 4 Gb, de jó lenne 8. Optikai meghajtó nem kell, Gigabites lan előny
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? új gép csak, számlával.Nem igazán követem a technika fejlődését (sajnos), de ez nem tűnik rossz ajánlatnak nekem:
[Dell inspiron 5749]
[Asus x555lb]Kb hasonló paraméterekkel keresem az általatok javasolt változatot.
Köszi a segítséget előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Laptopok alkatrésznek
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest