- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz AndrewBlase #158582 üzenetére
Szia. Arra amire írtad, hogy kell, arra bármelyik jó tudásban, igazából én sem értem a gamer szegmenst, azt miért nézte, mikor nem arra kell, ahogy írtad is. Ugye a tuf, rog... ezek melegednek nagyon, még nem volt olyan aki ne panaszkodott volna erre.
Használok egy ideje [link] ilyen gépet, én tettem bele még 8gb ramot, de ez lényegtelen is, minden nap hozom-viszem, eddig bírja a strapát.... remélem így is marad. Halk, csandes, gyors. Tettem az nvme ssd-re thermal pad-et, mert melegedett.
Az apple-t akkor vegye, ha tudja is használni. (Majd megőrültem, amikor egyik ügyfelem windost kért egy hasonló gépre.... )
Amiket felsoroltál, azok tudásban bármelyik bőven jó. A gamer gépeket én kivenném a listából, az acer, meg szerintem még silányabb, most volt a kezem alatt egy hasonló acer, abban a venti nagyon hangos volt, nem ajánlom.
Használt gépek nem jöhetnek szóba? Lenovo thinkpad T4xx,T5xx, vagy Dell 7xxx sorozetok, mert ezek ugye erősebb, nyilván nem hullnak szét.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest