- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
drzozo
senior tag
válasz UT2004 #11334 üzenetére
Sziasztok megint!
Radiumos tapasztalat innen is, elore is bocsanat, telefonrol irok!
Penteken megrendeltem a Lenovo Y560-bol az i3-masat. Mondtak, hogy meg penteken odaadjak a futarnak, hetfore itt lesz. Tegnap en hivom oket, meg reggel, olvasva a SeniorTillas torolt bejegyzesek kommentjeit, felbuzdulva, hogy hova szol a garancia, festett-e a billentyuzet. Valasz az volt, hogy nagyon jokor hivtam, pont hivni akartak, hogy a futarlevel elkeveredett, holnap, azaz ma tudjak kiszallitani. Valasz, 100% magyar bill, meg direkt rakerdeztem arra is, hogy tuti nem festett? Tuti nem. 2 ev garancia.
Fordulopont
Ma megjott a futar, 7:05kor, joghallgato egyetemistakent, nem is kell mondjam, olyan komas voltam, hogy a vilagomat nem tudtam kb. De arra azert volt energiam, hogy felbontassam a futarral. Sietett, eleg flegma volt, szartam ra, alaposan vegigneztem a doboz.
Kezdjuk a dobozzal. Allittasuk szerint bontatlan csomagolasban erkeznek. Na mar most jol lathato volt, nem eredeti bontatlan ragasztomatrica van rajta, hanem jo nagy, radiumos matrica. Nem tudom miert nevezik ezt eredeti csomagolasnak, vegulis, ha radiumtol nezzuk, toluk tenyleg eredeti. Kiveszem a laptopot, sajnos nem csinaltam rola kepet, pedig terveztem. A billentyuzet eredetileg nemet, DE MAGYARRA VAN FESTVE. Nem gyozom hangsulyozni, FESTETT. Olyan szinten nemet, hogy a page up, page down gombok is nemetul voltak rajta, fele volt raeroszakolva angolul, RAFESTVE. Az ekezeteket ugy kell elkepzelni, egy az egyben, mint a linkelt Asus N53-nal. Halvanyabb van rafestve, szerintem ido kerdese, hogy mikor kopik le, de legalabb a z es y betu a helyen volt. Ossze vissza voltak felfestve, van, amit ki is hagytak. Pl.: [ ]
Leellenoriztem a serial numbert warranty checkel, ki se dobott semmit.
Terjunk ra a garanciara. A doboz tartalma: laptop, tolto, akku, meg volt valami, hirtelen nem tudom, se driver cd, se semmi. Eredeti garanciafuzetrol a vilagon szo NINCS. Ahogy magyar nyelvu kezelorol sem, kinyomtatva egy szar lapra, lepecsetelve, mit kell csinalni telepites elott, meg baszakodni a rejtett particioval, ez az egyetlen oldal, amit magyarul olvastam. Egy szamlat kaptam, nevemre, gondolom azzal lehetett volna ervenyesiteni a garanciat. Csak mi van akkor, ha a fogyved bezaratja oket? Szopo? Na koszonom inkabb nem kerek belole.
Viszont erosen gondolkozom, hogy eltakarodok a fogyasztovedelemhez en is. Egyedul a vizsgaido gatol meg most. Immaron 7. napja nincs gepem, a faszsagjuk miatt.
Egy szo, mint szaz, nem vettem meg, bar a futar szamat elkertem, ha megis kellene, meg ma vissza tudja hozni. Varom a hozzaszolasokat, tanacsokat!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kuponkunyeráló
- Óra topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest