- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmy88
tag
válasz Zimmy88 #36123 üzenetére
Sziasztok!
Kicsit elsiklottunk már felette, remélem nem azért mert nem tud senki megoldást :-) A következő gondom van:
Nemrég vettem egy U2412M típusú monitort, mindene tökéletes leszámítva egy dolgot: nem működik benne az Energy Smart funkció. Pontosabban működik, de pont fordítva, tehát világos képernyőtartalom mellett tovább emeli a fényerőt, sötét képernyőtartalom mellett pedig tovább sötétít.
Nem értek annyira hozzá, de azon gondolkoztam, lehetséges-e, hogy a használt kábel miatt van ez, mert pl ha VGA kábellel kötöm a gépre, akkor aktív egy csomó olyan menüpont, ami a DVI kábel esetén nem (horizontal és vertical position, pixel clock). Lehetséges, hogy HDMI vagy DP kábelt használva működne az Energy Smart? Sajnos nem tudom kipróbálni, mert csak VGA és DVI kábelt adtak a monitorhoz...
Ötlet?
Előre is köszi!FZR2000 ®
-
< CyberBob >
őstag
válasz Zimmy88 #35000 üzenetére
Szerintem csak a dizájn miatt használnak külső tápot így vékonyítva a megjelenítőt. Ettől függetlenül én praktikusabbnak tartom, mert könnyebb cserélni, nem a monitort melegíti és ha idővel elkezd zúgni még is messzebb van. Az már más kérdés, hogy a sok külső tápos eszköztől úgy néz ki az elosztó mint egy katonai löveg.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
válasz Zimmy88 #34970 üzenetére
Jó a kiterjesztés. Nálam a Catalyst-ban csak katt a tv-re és be lehet állítani mindent. Esetleg tegyél egy próbát ezzel: UltraMon .
Jön fel az ASUS mint a talajvíz: 4K felbontásra képes 31,5" és 39" képátlójú monitorokat dob piacra az ASUS .
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IKEA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?