- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz
Mikisys #54760 üzenetére
Az elosztó a szekrény alatt van, így ez nem járható lehetőség, bedugni is egy félórás művelet volt.
A szigszalagra én is gondoltam, de az azért nem egy túl szofisztikált megoldás
Abban reménykedtem hogy van valami rejtett menüpont vagy hasonló amit nem találtam meg.
A color settingsben az "image enchance" az mit csinál?
-
benfolds
őstag
válasz
Mikisys #54760 üzenetére
ezzel kapcsolatban egy fontos kérdés: én is mindig lenyomom az elosztó gombját, amikor nem használom a beledugott eszközöket. az elmúlt pár napban, amióta megvan a p2414h, szintén így tettem, és felmerült bennem, hogy esetleg mielőtt kikapcsolom az elosztót, a monitort is le kell venni stand by-ról. igazából nem is a monitor stand by-ban való áramtalanításától tartok, hanem attól, hogy amikor újra bekapcsolom az elosztót és a monitor rögtön egy kicsit nagyobb feszültséget kap (?), mintha először bekapcsolnám az elosztót, majd bekapcsolnám a monitort (megnyomnám a stand by gombot). remélem érthető, hogy min parázok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest