- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Zalman X3 vs Aerocool Cylon Pro?
Mindkét verzió fehérben tetszik kérdés, melyik lenne jobb választás és szellőzik jobban?
ATX, Xeon, 980Ti lakna benne.
Léghűtés, Zalman kapna még 2db 12cm-es Arctic ventit felülre és az Aerocool is kettőt felül, hármat elől.
Persze csak, ha jól gondolom az elöl 3, felül 2, hátul 1 venti konfigot. -
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Keresném a legjobb ár/érték arányú ITX házat, ami jó lehet arra, hogy egy Dell Oltiplex 7010–ből beleköltözzek. A lényeg, hogy normál VGA-t is tudjak fogadni, ne csak LP-t.
Köszi!
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Hazat szeretnek venni, budget pc-hez. mAtx esetleg miniItx, ha belemegy az Asus B81M-A. Tap nelkuli kell, fekete, 1 db Odd, 1db Hdd, 1 db Ssd (ezt ha nincs helye is bedobom valahogy), iGpu lesz csak hasznalva.
Szoval keresnem a legolcsobb ar/ertek aranyban a legjobb valasztast. Semmi csicsa, egyszerubb letisztult elolappal.Koszonom.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Teljesen alap, olcsó alsó tápos házat keresek, fekete színben, amin van USB3 csati és nem mellesleg esetlegesen belefér egy Scythe Ashura venti egy ATX-es lapon.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv.
-
banderasz77
addikt
ShellKretor: az FD Core 3000 házban a ventiket a lapra vagy a hozzáadott szabályzóra kössem?
-
banderasz77
addikt
ShellKretor: nincs erre vonatkozó adatod véletlenül, hogy egy Scythe Ashura a maga 161mm-ével beférne a FD Core 3000 házba? Csak 1 mm a difi gyári adatok szerint.
-
banderasz77
addikt
ShellKretor:
Szia!
FD Core 3000 házban a CPU-nak járó 1*8 pines csatija átfér a megadott helyén? Vagy kell 2*4-es hosszabbító?
Üdv.
-
banderasz77
addikt
válasz #98593280 #40121 üzenetére
Rendben, akkor egyenlőre nem veszek bele pluszba, főleg nem cserélem az összeset. Így se olcsó a házikó. Kíváncsi leszek, egy ventik nélküli nyitott házhoz képest mit fog hozni hőfokokban. Remélem leesik majd az állam.....
Sosem volt még komoly házam, remélem nem fogok csalódni.... -
banderasz77
addikt
ShellKretor: FD Core 3000-be kellene még az a plusz venti előre a gyárikat kiegészíteni? Megéri a ráfordítást? Ha igen, akkor mit érdemes oda tenni, gyárit vagy mást?
-
banderasz77
addikt
Hát, lehet, hogy kicsit megerőltetem a buxát, de ez egy igen jó háznak néz ki...
FRACTAL Design Core 3000 USB 3.0
Megéri ez a 18k-t? Vagy 13k körül is van jó alternatíva? Esetleg Antec ONE?
Ez a kettő ami bejön.
[ Szerkesztve ]
-
banderasz77
addikt
Hát, én is itt lennék ház-tűz nézőben. Gondoltam, hogy cs.csre futok majd a nagy kínálatban.....
Szóval úgy 15k-ig keresném a legjobbat.....
Persze ami tettszik is... -
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Hosszú idő után (10 év) végre rászántam magam a ház cserére. Mivel ebben aztán tényleg egyáltalán nem vagyok képben (sosem követtem), tanácsot kérnék.
Ami a lényeg, hogy alsó tápos legyen, ha egyáltalán ez fontos (táp nélkül), mATX lap menne bele, GTX660-as kártya (kb. +5cm hosszú a PCIE síntől) tehát nem tégla, 1 optikai meghajtóval, 1 db 3,5" vinyó, 2db 2,5"-os (noti vinyó 1 db, ssd 1 db).
Fekete legyen, jó ár/érték arányban, elől csak USB a fontos semmi más, esetleg ebből már 3.0 max egy füles jack.
Ami nem tudom a méret miatt lehetséges-e, ilyen kábel eltűntetés nem lenne rossz.Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Erről a házról mi a véleményetek? Nem ez a kiszemelt áldozat, de most ehhez tudnék jó áron hozzájutni.
CoolerMaster Stacker RC-831-KKN1
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest