Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A PowerColor RDNA 4-es Vörös Ördöge fehér zakót öltött
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wapee
tag
válasz
Kis zöld izé #643 üzenetére
Köszi az infokat. Most már értem. Most a játékokat egyébként surround movie- modba hallgatom, még játékban nem próbáltam a PLII-t, de ki fogom(most jut eszembe talán a crysist abban próbáltam, az elég jól szólt).
Már csak az a kérdés hogy én mindenképp optikai spdif kimenetet akarok, de akkor ez árban a creative is ott van már, nem?
Most az alaplapit hangkártyát használom ahelyett használnék valami újat.
Régebben is creative volt, mert játékoknál csak azzal volt a jobb minden.(volt 5.1, meg Audigy4 is). EAX ugye odanyom. Sajnálom a régi A3D-t hogy behalt, pedig még anno HL1-et azon nyomtam végig és iszonyat térhangzás volt 2 hangszóróval is. -
wapee
tag
válasz
Kis zöld izé #639 üzenetére
Már csak 1 kérdésem van:
van olyan változat amelyiknek a hátoldalán van optikai SPDIF?
Vagy meg kell vennem a platinum változatot, csak azon meg elöl van így a kábelt is le kell cserélnem hosszabbra.
Vagy van a pci-express változat amin van hátul ilyen csati, csak az meg tudásban kicsit elmarad. -
wapee
tag
válasz
Kis zöld izé #639 üzenetére
Házimozi erősítős rendszerrel használnám.
Milyen játékokkal játszottál? Mindegyikben kijön a Dolby PLII? Ezt maga a kártya kódolja sztereóra? Csak érdeklődöm.
Lehet várok még akkor, hátha Creative meggondolja magát. Vagy valamelyik más gyártó.
riszpekt. thnx -
wapee
tag
válasz
Kis zöld izé #635 üzenetére
Már régóta vágyom erre, hogy ne kelljen kábeldzsungel a térhatáshoz(főleg hogy DTS Interactive meg DD Live). A játék nálam fő szempont, a karit meg nem rövidtávra akarom, már csak ez hiányzik a teljes élményhez. Egyébként én is olyanra gondoltam először csak körbenéztem van-e valami változás ebben az ügyben a piacon. Mert ugye eddig volt a Turtle Beach Montego, Terractec meg Diamond XTremesound meg ilyenek, de igazából ugye ha játék akkor Creative meg EAX. Azon viszont az spdif csak 2 hangsáv. Sok pííz sok pííz, de sztem megveszem(nemsokára remélem).
-
wapee
tag
Erről mi a véleményetek:
[link]X-Fi chip, tudja a DD Live-ot is.
Igaz kicsit drága, de sztem megéri.
Valakinek van ilyen esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pavilion15 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800HRTX 3050 Ti 16GB 512GB+1TB HDD gar
- Latitude 7350 13.3" FHD+ IPS kihajtható érintő Core Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Google Pixel 8 Pro 8/128
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- FullBox 1OO% sRGB 144Hz HpOmen FÉM HÁZ - 15.6"iPS, RTX3070-8GB, R7 16x 4400, 16/1tb SSD + GAR + SZLA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest