Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A PowerColor RDNA 4-es Vörös Ördöge fehér zakót öltött
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
Emu vagy Asus Xonar? Mit tud ez az asus amugy? SoundBlasterekhez képest jobb vagy rosszabb?
-
DroneZ^
őstag
Valaki nemtudja hogyan tudom beállitani hogy a hangkarim SPDIF kimetén folyamatosan adjon ki hangot, ne csak amikor hirtelen valami hang jön, mert folyton ki be kapcsolgatja és rövid hangoknál fele elmegy a kapcsolgatással és nem hallok belöle semmit.. állandora kellene valahogy kapcsolni...
-
DroneZ^
őstag
Jó kis árban vannak mikor a Yamahának nemtudommelyik erősítőjében eleve benne van ami 60e forint, és hallotam 1-2 erősítőt és nagyon jól szólt... inreálisan drágák ezek a converterek... leggagyibb is 45-50 ezeknél, lehet hogy jok de talán ha nem magyar, hanem egy ismertebb gyártótól veszek ami 200x nagyobb mennyiségben gyártja, talán lehet hogy olcsóbb lenne...
-
DroneZ^
őstag
Mi a véleményetek arról hogy ha az ACPI-t kikapcsolom, pl: 19. virtualis IRQ-ról 5. valodi IRQ-ra kerül a hangkártya és sokkal szebben, tisztábban szól... Kipróbáltam és nekem úgytünt, hogy tényleg sokkal szebben szól
-
DroneZ^
őstag
értem, most visszakötöttem az aktiv genelec-et egy drágább KEF mélnyomóval, jol szol előerősítő nélkül SPDIF-en.... ahoz képset.. mondjuk mélnyomo nélkül kaka... és azé Genelec mélnyomo kellene alá inkább.... Digital mode-ban használom... nem rossz...
Mindenképpen magyarországról szeretnék rendelni valami DAC-ot, nincs már kedvem meg erőm sem rendelgetni mindenhonnan... vagy akkormár erősitöt veszek amiben benne van és XLR is van benne...
E-Mu vs. Terratechez kb nemtok hozzászolni, és a környéken sincs senkinek emuja...
KB. Audioban en vagyok aki itt foglalkozik ilyen szinten, fater meg haverja aki nagy Genelec-es meg AudioTechnikás csakhogy PC-vel Ő nem foglalkozik... Városban inkább az MP3 meg a progamer config a menö... -
DroneZ^
őstag
ezt a hálozatos lejátszást elkerülném meg a wireless-t mindenkép.. ugy kellene megcsinálni hogy 1 szobában elférjen az egész konfiguráció, minél kevesebb átalakítással kellene a legjobb hangminöséget elérni ,talán, pont ezért tartozkodok a lanos zenehallgatástol.. Most egy Sony Espirit F3000ES van az asztalomon, az sem rossz, azon Alesis Studio monitor hangfalak vannak.
DMX-ről annyit hogy ugy tudom a terratec legjobb kártyája, SB X-Fi tól meg megint csak tartozkodok mert allitolag sztereoban jobban szol az SB Audigy 2 Platinum...
Mutattál több cuccot is, melyik menyibe kerül és hol lehet kapni? Az E-Mu 0202 USB.. PCI vagy USB jobb? mert Nagy az árkülönbség is de különben meg nemtudom melyiknek mi a gyengéje... mert ha PCI olcsobb, és akkormár 0404-et vennék... Szoval?
-
DroneZ^
őstag
E-Mu 0202? Vagy 0404? USB vagy PCI kártyák a szerencsésebbek?
-
DroneZ^
őstag
Régebbi erösitöm van és nincs digitalis bemenet rajta. PC és HiFi kapcsolatához annyira nem értek
Lehető legjobb hangminőséget szeretném a gépemből kicsalogatni... Mostani hangkarim: Terratec DMX 6Fire 24/96
Szóval a gépen normalisan szeretnék zenéthallgatni, a digitális átvitel a legjobb? Ejj akkor vennem kéne valami ujabb monstrumot -
DroneZ^
őstag
Valaki szakértő tudna nekem ajánlani valami nagyon jó hangkártyát? Nem érdekel a házimozizás a szoftveres hang javitás, 23+1 csatorna és egyéb nyalánkságok, sztereóban szóljón de abban verhetetlenül.. Látok ilyen teszteket... Ilyen "PRO GAMER" 5,1-es hangrendszerrel , creative meg logitech rendszerekkel és hasonlokkal tesztelik a hangkarikat, azzal lehet hogy jól szól, elismerem, mert nem hallatszik ki a minőség, de 1 Genelec rendszernél már más a helyzet pl mondjuk egy Denon erősítőre kötve. A másik a fülhallgato, szintén nem Logitech "Ultra gaming" fülest használok hanem AKG-t AudioTechnica-t vagy Sennheiserböl HD-t, szóval aki ért hozzá, javasoljon nekem egy nagyon jó hangkártyát ami nem ebbe a gaming-entertaining őrületbe, hanem kicsit inkább a studio kategoriába tartozik bele... Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pavilion15 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800HRTX 3050 Ti 16GB 512GB+1TB HDD gar
- Latitude 7350 13.3" FHD+ IPS kihajtható érintő Core Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Google Pixel 8 Pro 8/128
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- FullBox 1OO% sRGB 144Hz HpOmen FÉM HÁZ - 15.6"iPS, RTX3070-8GB, R7 16x 4400, 16/1tb SSD + GAR + SZLA
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest