Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszkrisz11
csendes újonc
válasz Zsömica #26491 üzenetére
Zsömicica
Köszi a segítséget. Valószínűleg az X3 ast fogom választani. A Xonar DX is alig fért el a videókártya mellett. Ez miatt lehet, hogy nem is tudtak a ventillátorok rendesen videokártyát hűteni. Bár soha nem volt probléma.
A Xonar hoz az alap drivert használtam. Próbáltam feltelepíteni az Unixonar t, de nem sikerült, a Windows test mode ba kellene rakni vagy kikapcsolni a driver signature verificaton. Nem akarok ezekkel vacakolni.
Talán jobb lesz ha külső kártyánál maradok.[ Szerkesztve ]
-
kriszkrisz11
csendes újonc
válasz Zsömica #26491 üzenetére
Zsömicica
Próbálkoztam még újratelepíteni a Xonar alap software ét, de csak azt értem el vele, hogy 1 perc helyett 30 ig bootol a rendszer. Egyszerűen az alaplapi Gigabyte logo nál csak tölt és tölt és tölt. Jó párszor muszáj voltam manuálisan kikapcsolni a gépet. Amikor szerencsém volt lefuttatott diagnosztikát, automata javítást és úgy 10 perc alatt sikerült bebootolnia.
Nem értem, hogy a Xonar újratelepítése miért okozta ezt. Ezek után pedig volt olyan, hogy elkezdett szaggatni a gép. Mint amikor egy játék csinálja ezt. Csak most még az asztalnál alap helyzetben is szaggatott, amit észre lehetett venni egérkurzoron és szaggatáskor fellépő recsegő hang miatt. Ezek után még csak ki se tudott kapcsolni a rendszer. Volt hogy elég sokszor 100% közelire ugrott a meghajtó használat. Gondolom ez okozta a szaggatást.
Most lehet megoldódik. Kiszedtem a Xonart. Uninstalláltam a software ét, ami után a gép megint elkezdett rosszalkodni, de nem kapcsoltam ki és pár perc múlva megszűnt a baj.
Meglátom mi lesz. -
kriszkrisz11
csendes újonc
Helo mindenki
Szerintetek mi történhetett?
Tegnap még működött a hangkártyám. Ma már nem ad hangot. Próbáltam kiszedni majd visszarakni a helyére, driver újratelepíteni, ellenőriztem, hogy volt e windows update de nem. Ötletem sincs mi a baj.
A TV-re kapcsolva a hangkimenet működik van hang. Akkor az alaplapi Realtekkel is.
De az Asus Xonar DX el nincs.
Kíváncsi vagyok miért van ez. Pedig a Xonar on még a piros jelzőfény is világít és a software is jelzi ha valami szól, csak az a hangfalból már nem hallatszik.Logitech Z906 hanfalszettem és Sony MDR-1AM2 fejhallgatóm van. Úgy mint eddig a Xonar DX el filmezésre, zenére, játékra kellene az új kártya.
Úgy döntöttem vásárolnék másikat max 60 ezer forintért.
Mit ajánlanátok?
Eddig ezeket néztem:
Creative Sound BlasterX AE-5 Plus
Creative Sound Blaster Z SE
Creative Sound Blaster X3
Creative Sound Blaster Audigy RX
Creative Sound Blaster Audigy Fx V2
ASUS STRIX SOARMivel Asus Xonar DX em volt. Gondolom ettől bármi csak jobb lehet. De szeretném a lehető legjobbat kihozni a 60 ezres keretből.
Minden segítségért hálás köszönet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10. Hibátlan müködés. Első gazdás, Mediamarkt vásárlás, független.
- AMD Ryzen 5 2600 3.40GHz AM4 BOX Wraith Stealth hűtővel
- Hibás nyomtató Hp laserjet m110
- Eladó kis gamer gép, minőségi alkatrészekből olcsón!
- 1012 Eladó DELL E5470 Core I7-6820HQ 8x2700MHz/16G/256G SSD Gyári Magyar bill patika állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest