Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Tápvillás kérdés viszonylag könnyedén megoldható egy elektronikai szaküzletben egy átalakító vásárlásával. Kevés pénzért mószerolásmentes megoldásra akadhatsz
Intel fan11: Hangminőség terén mindenképp jobban jársz az Audigy-al. Viszont az idő előrehaladtával (win7) nem a gyártó által készített illesztőprogram (de szép magyar szó) használatára kényszerülsz.
-
-
-
törölt tag
Persze, hogy elég.
Én is használom az X-fi-t a saját rendszeremhez. A CD-lejátszóm (amivel sajnos állandóak mostanában a problémák, mivel már úgy 20 éves) ugyan rátesz egy lapáttal, de messze nem akkora azért a különbség, mintha én most egy kategóriával feljebb lépnék hangfalak terén. Sőt, sokkal kisebb.
Ráadásul a CD-player-t nem is vettem drágán, persze ennek megfelelően szívok is vele. -
törölt tag
Mondjuk én azt nem értem, hogy egy 30-40 ezer Ft-os fejhallgatóhoz miért akarsz nála drágább hangkártyára, külső DAC-ra pénzt kiadni. Merthogy ott lenne az a szint, amikor már hallanál érdemleges különbséget (már az X-Fi-hez, Asus Xonar-hoz képest), de ha a többletet inkább fejhallgatóba invesztálnád, lehet, sőt valószínű sokszorosan jobban járnál, nagyobb javulást érnél el.
-
Ijk
nagyúr
Attól függ milyen fejhallgatód van. Szvsz D1/Dx megfelelő lehet, főleg ha hozzáteszel még egy fejhallgató erősítőt. Sajnos a DAC-al ellátott stereo fejhallgató erősítők rendkívül drágák és szinte beszerezhetetlenek. Alternatívaként még jókat hallottam az emu usb 0202-ről.
Én az asus Xonar Essence STX megjelenését várom, már van néhány teszt, egész jókat írtak róla. Ebben a kártyában van fejhallgató erősítő. -
Valószínűsíthető hogy az áll emögött, hogy könnyebben meg tudják szűrni az amúgy audió célokra leginkább alkalmatlan kapcsolóüzemű tápegység által szolgáltatott feszültséget. Én szerintem tökéletesen alkalmas lenne erre az az áram amit az alaplapon át szedne fel, azt is agyon kell szűrni ahogy a közvetlen tápot is a tápegységről.
De röviden: az állítólagos jobb minőség miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- SörcsaPH!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Opel topik
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- Új, bontatlan! Xiaomi Sound Outdoor (30 W) - 2 év garancia!
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- Dobd fel a gamer világod a GIGABYTE GeForce RTX 3060-nal! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest