Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Ahhoj
aktív tag
Nos, hangfalból egy kis help. Ami kell:
5.1-es hangfal rendszer
max- ár: 25.000 HUF
Én a Jazz 9929-re gondoltam. Nem tudom, megéri-e?
vagy tudtok jobbat? még egyszer mondom, max 25.000-ért
köszi -
Den
veterán
hát hozza amit vártam, mélyhang gyakorlatilag nincs, ami kijön az viszonylag tiszta, elég nagy a hangereje, valamennyi dobozhangja van, nincs mély és magaskiemelés csak egy bekapcsgomb, meg egy hangerő. nekem ennyit megért, de nem egy nagy durranás. elég jól néz ki. nincs alapzaja.
-
Bagoly
senior tag
Kb 3000 Ft-ig kéne valami egyszerű, de használható konstrukció. Milyet ajánlotok?
Den: tényleg bejött az a teac?
Csak, mert a szamitogep.hu-n nem írtak valami jókat róla. (már, ha egyről beszélünk). Nem mntha nagyon adnék az ottani tesztekre, de a lehető legjobbat szeretném a pénzemért kapni. Nem kell audiofillnek lennie, de azért ne legyen már dobozhangja. -
Ra3
őstag
Nekem kb 2 hónapja van fa dobozos Genius 5.1-em és szerintem nagyon megérte az árát, 3 stereo, 2 5.1-es bemenet, brutál mélyláda, szép közép és magas...ja és a DVD lejátszók többsége már rendelkezik mindenféle dekóderrel, szoval az hogy nincs benne DTS, meg DD az nem olyan nagy kár...
-
boygo
aktív tag
Van valakinek ilyen ? És milyen ? Jó ?
Nos TDK 2.1-es hangszórók, most 10900 ft a Keravillban. Megéri ? Köszi. :P -
violin98
tag
Megvan a győztes: Jazz 9941.:))
-
keopsz
HÁZIGAZDA
http://www.alesis.com/products/monitor1_mk2/index.html
ha er?lköd? is kell, akkor:
http://www.alesis.com/products/ra300/index.html
a combo (végfok+2 monitor), ha jól veszed, 115-b?l megvan.. :))
na, hajrá.. -
_O|ki_
csendes tag
Én a helyedben olyat néznék,amiben van DTS vagy eredeti 5.1. A Pro Logic nem sok sz**t ér,csak arra jo,hogy virtualis 5.1-et csinal sztereo forrasbol,az AC3 meg 1ertelmu,de az se a legjobb szabvany. Jatekhoz mondjuk tobb mint eleg,de DVD-hez vajmi keves. Philipset pedig semmikeppen sem vennek a helyedben, mert csak rosszat hallottam rola eddig.Geniust meg hallottam eloben,hat az se egy nagy eresztes. Ami szerintem jo,az Altec+Jazz. Azzal csak jo tapasztalataim vannak.
-
violin98
tag
Megvan az eredeti angol szöveg is:
''Powerful 2500 Watt 5.1 surround sound speaker set
Ideal to create your own DVD home theatre with PC or HiFi system
Wooden subwoofer with separate contol unit to place at any convenient location
Special switch to enable stereo sound through 6 speakers
Gives 5.1 Dolby Digital surround sound to DVD movies
Suitable to use with Dolby (R) Prologic and Dolby (R) Digital (AC-3) sound systems
Separate controls for bass, rear, front, center and master volume
Item number: 13264 '':DD -
violin98
tag
Lehet hogy Philips lesz belőle, egy kicsivel drágább, de + távirányító(vezetékes gondolom) és meggyőzőbb a szöveg mellette:
A Philips A5.100 Extreme Surround Power hangrendszere 2 első szatellit hangszórót, 2 hátsó szatellit hangszórót és 1 közép szatellit hangszórót, valamint 1 mélyhangsugárzót és 1 távirányítót foglal magában.
A hat független hangcsatorna maradéktalan élvezetéhez bármilyen 5.1 rendszerű analóg hangforráshoz kell mindössze csatlakoztatnia.
Négycsatornás hangkártyára is köthető, amely dekódolt 3D térhangzású hangjelet képes kibocsátani.
Ha csak sztereo hangkártyával rendelkezik, az A5.100 hangsugárzó rendszer sztereo üzemmódban fog működni.
A rendszer továbbá működtethető 3 analóg kimenettel rendelkező asztali DVD lejátszóval is) :DD -
violin98
tag
A Genius-ban van dekóder?
Amúgy egy 5.1 Live kártyám van, nincs gond ezeknek az összekapcsolásával? -
violin98
tag
Az árak a multimedia-tól valóak!
-
violin98
tag
Nem rossz! DE
Most néztem két másikat is:
Philps A5.100 37900.-
TRUST 4000P 5.1 Home Theatre System 33990.-
Viszont van itt egy mondat, amit segíthetnétek leforítani:
''A készülékben a Dolby Prologic (R) és a Dolby Digital (AC-3) hangrendszer került alkalmazásra.''
Az árak bruttó végfelhasználói árak.:)) -
violin98
tag
Távozok, holnap vagyok 8-tól!
Hali!!!:DD -
JulWCZar
senior tag
Amúgy van 2.0-ás DTK hangfalrendszerem, 500 Ftért vettem használtan. Új értelmet ad a zenének.
-
violin98
tag
Totál nagy a köd!
Nem tudom mit vegyek, mennyiért, mikor, honnan, hol???:( -
JulWCZar
senior tag
Jazz 4.1 rulez, 14000+fa :) Sztem elég jó :)
-
Den
veterán
Nekem volt altecem, játékra kiváló, lebontja a falat.
Ajánlani nem tudok, utóbbi időben kiábrándultam a pc-s multimédiából, minőségben soha nem éred el az olcsóbb asztali rendszereket sem, sem kényelemben, úgyhogy én most alaplapi audióval nyomom, meg a fent leírt ''hangfalakkal'', aztán majd eccer veszek egy tuti hifit.
Szal nem vagyok képben a mai kínálatról, de szerintem 40k-nál többet ne adj a cuccért. -
leontm
tag
Hosszú keresgélés után voltam kénytelen lemondani egy altec lansing acs54 megvásálásáról. Ugyanis már évek óta nem gyártják, csak az acs56 elérhető jóval magasabb árért. Így megvettem egy altec lansing 251 a m.o-i forgalmazónál. Már egy hetes a baba, és istenien szól pedig aztán elég régi kártyához van passzintva. Csak kellemes meglepetések értek vele kapcsoolatban, van rajta üzemmódválasztó 2/4 vagy 6 csatorna közt, hosszú kábelek, 4 potmeter stb. A hangzására nincs panasz, a legdurvább mélyhangokkal is elbánik (amennyire egy 30k-s cucctól ez maximálisan elvárható!!) pl koRn, adema, soad meg sem kottyan neki;] . A hangerő pedig? egy csarnokot nem fogsz behangosítani, de egy koliban vagy panellakásban nagyon könnyen magadra tudod haragítani a szomszédokat. Ja, ha eddig nem derült volna ki, ez az első altec 5.1-es cucca, a mélyláda fából van, 45RMS max összteljesítmény, de nem hiszem hogy ez pc-s gamékhoz, zenehallgatáshoz, vagy dvd nézéshez korlátot jelentene. (persze nem házimozi, de arra is igenjól megfelel, ha nincs erre 200k-d.)
Szummaszummárum: ekkora összegért a legjobb döntés, szinte kompromisszumok nélkül -
Don_
tag
Altec Lansingot ajánlom mindenkinek! Komoly mélyhangzás, tiszta magas és közép, szerintem nem kell több. Igaz 5.1-be nem találkoztam vele, de aki zenére meg játékra akarja használni, annak jobban megéri az az Altec 4.1, mint ugyanilyen áron egy gyengébb 5.1
-
violin98
tag
Kifejezetten 5.1-es cuccra gondoltam, de egy kicsit árérzékeny vagyok!:))
-
Matthew
őstag
Nekem ez a TRUST elég gagyinak néz ki.
Inkább ezt nézd meg: [L]http://www.genius-kye.com/genius_en/product/speaker/sw-51homet.htm[/L]
Kb. 45 ezer Ft. -
Den
veterán
Ja, én hétvégén vettem ''hangfalakat'' a gépemhez. Teac PowerMax 60/2.
Néhány jellemző paraméter: Kicsit magasabb mint a mobiltelefonom, együttes súlyuk (kábelekkel) kb 10 deka, Hihetetlen élethű a hangja, élethűen visszaadja apám 20 évvel ezelőtti szokoljának(bőrtokos) hangját :) . Kicsit drága volt 2700 forint, de megérte, mikor meghallom könny szökik a szemembe a nosztalgiától :) -
WN31RD
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
Én meg tudom ajánlani az Altec Lansinget, nekem olyan van (igaz, csak 2.1-es), és annak is jó hangja van.
És nagyon jó látni, ahogy mindenki ledöbben, mikor meghallja, a mélynyomó ugyanis az asztal alatt van és nem látszik, és egyébként sem csicsás design... de a hangja... :DD -
_O|ki_
csendes tag
Nekem mar fel eve egy Jazz J9940-es hangfalcuccom van,es nagyon meg vagyok elegedve mind a teljesitmenyevel,mind a minosegevel,+a szolgaltatasaival is.Igaz,hogy anno 88.000 bruttoba kerult,de szerintem maximalisan megerte ezt a penzt. Csak ajanlani tudom. :DD
-
violin98
tag
Az a problémám, hogy nem tudom eldönteni milyen 5.1-es hangfalat vegyek!
Ha valakinek van esetleg ötlete, javaslata nagyon megköszönném!
Én most néztem egy TRUST 4000P 5.1 Home Theatre System-t. br. fogy ár: 42.9900.-
Ha valaki tud jobbat olcsóbban az írjon bátran.
Amúgy igen árérzékeny a dolog, ezt is talán a januári Jézuska hozza majd!:O
Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS 18
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest