Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiMedia lejátszók
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
Aktív témák
-
Jannn
aktív tag
válasz
szebike001 #6109 üzenetére
Asztali erősítőknek nem erőssége (
) a fejhallgató kimenet. Nem azon van a hangsúly, sőt igazából csak azért van rajta, hogy este a nagyi fejére lehessen csavarni a dallaszt a kis fülére. Hiába thx, vagy akármi.
-
Jannn
aktív tag
válasz
cskamacska #6079 üzenetére
Hifista cimborámtól kaptam kölcsön, egy HD650-essel egyetemben. Az ára 400 EUR.
-
Jannn
aktív tag
válasz
maszekember #6072 üzenetére
Semmi gond, azért vagyunk h megbeszéljük.
De a HD555-ben van annyi mély, mint bármelyik nagyobb tesóban.
Ez olyan, mintha rákötnél egy 8-as szériás B&W hangszórót egy mini-hifire, és azt mondanád h szar.. Pedig a hiba nem a B&W-ban van... -
Jannn
aktív tag
válasz
maszekember #6066 üzenetére
Azért a HD555 is te tudná szedni a fejed, ha rendesen meg van hajtva. Méghogy nincs mélye...
-
Jannn
aktív tag
válasz
cskamacska #6063 üzenetére
A FastTrack teljesen jó. Összehasonlítva az [EDIROL FA-101]-gyel ugyanolyan szépen szól. Engem nem érdekel a 8 bemenet, meg a Dolby csoda. Ha zenét hallgatok akkor legyen szép hangzása, és kész.
Erre pedig ötödáron képes a kis FastTrack az Edirolhoz képest, ugyanúgy.Canampért nem kellett senkit eltennem láb alól
Ez egyébként a legújabb szériás (a réginek piros volt a LEDje) és itt már az összeszerelési minőségre sem lehet panasz, bár nekem a régi sem tűnt DIY-nakAz új ilyen hátulról: [CanAmp]
Vatera: K501-et nem ajánlom, mert nagyon gyenge a basszusa, még erősítővel is.
-
Jannn
aktív tag
válasz
maszekember #6059 üzenetére
Mindenki meghallja a különbséget. A kérdés inkább az, hogy mivel fogja meghajtani...
-
Jannn
aktív tag
Én nem az összehasonlítások alapján vásárolok.
Most is épp egy M-Audio + Nordost Blue Heaven + Heed Canamp + Sennheiser HD650 négyest tesztelek.
Én a 650-est annyira nem istenítem, mert az 580-ashoz képest nem tud sokkal többet. Bizonyos dologkban jobb (magashang) bizonyosban pedig rosszabb (közép).
Váltani nem fogok, mert semmi pluszt nem ad (ami nem baj, mert az 580as is tökéletes - nekem) -
Jannn
aktív tag
Nincs itt semmiféle ellentmondás.
Azért mert néhányaknak tetszik az A.T. az nem jelenti azt h jobb is a nyitottaknál. Pont tegnap olvastam egy hd650 vs. A.T. 9 összehasonlítást, és hangnak sokkal jobbnak hozták ki a sennheisert, külsőre meg az A.T.-t, de a hifistákat mit érdekli, h hogy néz ki? Felveszed a fejedre oszt nem látod.Meg is van a cikk: [CIKK]
-
Jannn
aktív tag
Carat UD-1-ről van valakinek tapasztalata? Mennyire hajtja meg a füleseket?
-
-
Jannn
aktív tag
válasz
Speeedfire #5920 üzenetére
Már hogy ne lenne USB-s DAC-on ASIO és KernelStreaming??
-
Jannn
aktív tag
válasz
cskamacska #5886 üzenetére
Ő lenne a ittle dot II : [link]
Ott fekszik a fülesem -
Jannn
aktív tag
válasz
rAY.BAN #5893 üzenetére
Meg az számít min fogod hallgatni.
Ha nem csúcstechnikán (vagy legalábbis minőségi külső DAC-on), akkor a HD555 a legjobb megoldás. Könnyű meghajtani, kihozza a maximumot az X-fi és társaiból. Ha nem drága a zenei konfig, akkor nem is érdemes HD595-öt venni mert az áron kívül nem lesz különbség. -
Jannn
aktív tag
Ehhez mit szóltok? [füles erősítő]
Vagy esetleg más, olcsó füleserősítőt ismer valaki?
-
Jannn
aktív tag
Természetesen hallgattam X-Fi -t, a 30 ezres kategóriából (mert ugye ezekből is van az oemtől kezdve a Fatal1ty-ig minden). Onnan gondolom h nem jó, hogy bele kellett nyúlni a hangzásba az EQ-val.
Egy jó hangkártyát azt különbözteti meg a kevésbé jóktól, hogy az EQ-t nem piszkálva (Flat-en hagyva) kapod a legjobb hangzást, míg a rosszabbaknál feltolod tökig a basszust meg a magasat, hogy egyáltalán legyen valami élvezetes a zenében, már ha színpad nincs... -
Jannn
aktív tag
válasz
Daneeka #5842 üzenetére
Én mindig szemüveggel hallgattam (szemüveg volt a fejemen) a Hd555-öt és egyáltalán nem volt zavaró, nem nyomta, meg semmi.
Pont azért nem zavaró, mert fül körül fekszik rá pl. a Hd555 is az ember fejére, így nem is tudja megnyomni.
A kisebb fülesek meg a fülÖN fekszik és rányomja az ember fülét a szemüveg szárára, ami már rövid távon is zavaró!Röviden: a HD555 egyáltalán nem zárja ki a szemüveg viselését.
-
Jannn
aktív tag
Egyszerű design??
Miért mit vársz egy füles erősítőtől? Legyen rajta 6"-os LCD amin a Tom&Jerry megy?
Fekete üveglap, ezüst hangerőszabályó, kék led. Teljesen jó."sokan csakis olyat keresnek, ami itthon kapható" Sokan meg inkább vesznek külföldről akármit csak ne "magyar szar" legyen. Arra nem is gondol hogy nem véletlenül ismerik el külföldön és írnak róla sok jót
-
Jannn
aktív tag
válasz
maszekember #5831 üzenetére
Akármennyibe került, a "normál"(asztali) erősítők elszínezik a hangot. (nyilván nem ismerem az összes erősítő füles kimenetét, de az a kb. 10 erősítő amit hallottam -volt 300e Ft nál bőven drágább is- az egyik sem volt jó)
Az ok egyszerű: nem a komoly fejhallgatózáshoz van ott az a kimenet, hanem hogy a nagyira rá lehessen este tenni a kis fülesét amikor nézi a barátok köztöt.
A füles erősítő egy külön műfaj, egy ilyen apró dobozka többe van mint 100e Ft.És mi van rajta? Egy bekapcsoló gomb, egy RCA bemenet, és egy hangerőszabályozó.
A CanAmp-et olcsónak mondják, pedig 400 EUR az ára. Viszont sorra nyeri a neves külföldi lapok versenyeit, nem véletlenül (és büszkék lehetünk rá, mert magyar termék -, magyar gyártmány)
[Heed CanAmp] -
Jannn
aktív tag
válasz
maszekember #5814 üzenetére
Én még nem vagyok elvakult hifista, de van egy annak nevezhető barátom, akinek a rendszerét volt alkalmam tesztelni.
A szett így nézett ki:
Edirol FA-101 + Heed CanAmp + Sennheiser HD650.
Bátran ki lehet jelenteni, hogy ez az összeállítás a milliós értékű sztereo rendszerek szintjét hozza (az is van neki)Nekem jelenleg M-Audio FastTrack hangkarim van + Sennheiser HD580. Közel azonos minőséget hoz az előző szetthez viszont később egy CanAmp még csatlakozni fog
-
Jannn
aktív tag
Elég rosszul tudod...
Te ezt így olvastad valahol, én viszont több napig teszteltem ezekből a hangkarikból..
3-at próbáltam ki otthon:
EDIROL FA-101
TC Konnekt 8
M-Audio FastTrackMindben korrekt D\A (nem A\D ahogy írod!) konverter van, ég és föld a különbség egy akármilyen audigy meg X-fi meg csilivilli nevű cuccokhoz képest.
Ezek közül mindegyiken van KÜLÖN szabályozható fejhallgató kimenet, nézd csak meg...A Creative fülhallgató hirdetésén meg jót röhögtem, amikor azt írja h a crystaliserrel az
mp3akból is tökéletes hangot csinál.. Na persze, meg az X-Fi isLOOOL
-
Jannn
aktív tag
válasz
maszekember #5814 üzenetére
2 éve vettem, fiatal voltam és bohó
Tegnap adtam el itt a fórumon. Amolyan belépőszint, nem rossz... Az alaplapi hangkártyák és szóndblaszterek tudásánál jóval többet tud..
A Sony is kommersz tömegtermék, fejhallgatókimenete gagyi.. -
Jannn
aktív tag
válasz
Speeedfire #5812 üzenetére
Na ezzel a kombóval messze leszel a "hifistáktól"
Mondhatni pénzkidobás, mert ha egyszer meghallgatsz egy tisztességes "hifista" fejhallgató rendszert, akkor rájössz, hogy ezek kukák -
Jannn
aktív tag
válasz
Speeedfire #5809 üzenetére
X-fi meg a Yonar is átverős
Vegyél valami jóféle külső hangkártyát
itt keresgess 30e Ft-on felül: [jóféle hangkarik]
Főleg ha fejhallgatóval akarod hallgatni külön erősítő nélkül. Ezekben az is van (legtöbb-ben) -
Jannn
aktív tag
válasz
Speeedfire #5806 üzenetére
Fejhallgatót csak fejhallgató gyártótól... A creative megvett valami olcsó kínai technikát, felmatricázta és eladja jópénzér'. A sennheiser meg már 1945 óta ezzel foglalkozik..
Nem nyúlhatsz a HD555-össel mellé, nekem is ilyen volt és szuper hangzása van - erősítőt még nem igényel, de mégis szépen erőteljesen, tisztán szól
Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Suzuki topik
- Alkoholista nevelde
- Vezetékes FEJhallgatók
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest