- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szinte mindenből a legjobbat kínálja az új MediaTek SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Jó kis cikk. Sajnálom, hogy a PuretTrak kimaradt, szerintem az egyik legjobb szövet egérpad a piacon,de megértem, mert nehéz beszerezni.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
félisten
Nekem most is van icemat,kb 10+ éves. de a Puretrak óta pihen a dobozában.Eléggé ette a Glideokat,néha lecsúszott padról az egér, akkor játék közben rohantam hozni másik tappancsokat mert persze hogy felhajlott a Glide, és a Puretrakkal én speciel pontosabb is vagyok.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Synthwave #83 üzenetére
10 + éve velem van ,igaz évek óta nem használom. Az első Enemy Territory kupámon azzal mentem anno.
Már nagyon nehéz beszerezni. Anno meg tele volt vele az apró.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- TUF Gaming F17 FX707ZM 17.3" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB magyar vbill gar
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 91% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Razer Blade 15 Advanced - i7-10875H / RTX 3080 / 244Hz QHD
- i5 Laptop procik I5-4200M-i5-2450M
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest