Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezustroka
tag
Ma megérkezett a Sprime egér, nagyon tetszik 😃 nagyon nagyon könnyű, még szokni kell, de gyorsan fog menni. A gombok is nagyon jók, a görgője is tetszik, szóval köszönöm a tippet
-
Ezustroka
tag
-
-
Ezustroka
tag
Sziasztok!
A mostani asus rog gladius II. Core egerem görgője kezdi megadni magát, összevissza teker le-fel, borzasztó idegesítő 😅1. Mennyi a keret? 15.000 Ft, nagyon max 20.000
2. Használtpiac játszik? Inkább újat vennék
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Ha nem kerül csilliárdba a szállítás
4. Mire használnád az egeret? Leginkább fps játékok
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Palmgrip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 16.5 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Nincs nagy helyem, így volt amikor 1600 dpi-n voltam, de most a 800-at próbálgatom, még az is éppen jó.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) nem kell sok gomb, az oldalán legyen plusz kettő (tehát összesen 5 gomb), illetve örülnék, ha vezeték nélküli lenne.Köszi előre is a segítséget!
-
Ezustroka
tag
Sziasztok!
A régi Logitech G203-as egeremben sajnos tönkrement a mikrokapcsoló. Próbáltuk kicserélni új Omron kapcsolókra, de sajnos nem sikerült jól a forrasztás, próbáltuk javítani is, de most már úgy vagyok vele, hogy inkább cserélem az egeret.Szerettem az előzőt, de okulva abból, hogy nekünk nem nagyon megy a forrasztás, máshoz vinni szintén macerás, arra gondoltam, hogy olyan egeret keresek, amelyikben forrasztás nélkül cserélhető a kapcsoló. Úgy láttam, hogy ez a lehetőség kizárólag az Asus bizonyos egereinél adott. Túl sokat nem szeretnék költeni a cserére, szeretek fps játékokkal játszani, de már nincs rá végtelen időm, meg esport játékos sem vagyok.
Szóval ahogy nézelődtem arra jutottam, hogy mivel szeretem, ha van két oldalgomb, az ASUS ROG Strix Impact II egér lehet a befutó. Jól gondolom, hogy ez megfelelő lehet nekem?
Köszi a segítséget!
-
Ezustroka
tag
válasz TeebyKay #67192 üzenetére
1. Mennyi a keret? Kb. 10k. (Nagyon max 15 k.)
2. Használtpiac, és / vagy eBay? új.
3. Mire használnád az egeret? Leginkább fps, és némi stratégiai játék
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), palm/claw keveréke. Mekkora kezed van? Kicsi kéz, viszont férjem is ezt fogja használni, neki azért nagyobb, de ő sem extrém nagy kezű.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Jelenlegi egérrel nem tudom pontosan megmondani, de játékon belül igyekszem a rendelkezésre álló helyhez mérten minél alacsonyabb értéken játszani (kicsi helyünk van, szóval inkább 600-800 körülre saccolnám, alacsonyabbhoz valószínűleg nem lenne elég a hely)
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Pár plusz gomb jól jönne, de azért ne legyen telerakva. -
Ezustroka
tag
Sziasztok!
Aktívabb pubg játszás miatt aktuálissá vált a régi, alap, irodai egerünk lecserélése. A fórumban, tesztekben olvasottak alapján három kiszemelt egér van: logitech g203, steelseries rival 100, és az asus rog sica. Főleg az első kettővel szimpatizálok a plusz gombok miatt. Ezek közül melyik ajánlottabb inkább, illetve 10 e ft körül van még esetleg olyan, amin érdemes lenne elgondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest