Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Zoli54213 #15126 üzenetére
nem az a bajom hogy lezeres hanem hogy szar.... de leirtam miert... de ha fps akarsz jatszani es neked megfelel a vx revolution akkor tokmindegy hogy milyen egret veszel mert nem fogod eszrevenni a hibait vehetsz akar a tescoban egy 500ftos samsungot mert az is jo lesz... itt mar csak az fog donteni hogy mennyi penzed van es melyik marketing szovegnek dolsz be jobban... a vx revo alkalmatlan fpsre ugy ahogy az imperator is... es nem csak a csodalatos lezer szenzor miatt....
JoceeHunt: az a pad tokelete lesz az egered ala. a qck mass egy jo valasztas! az ebay meg azert mukodik meg mert altalaban megbizhatoak az ajanlatok es mukodik a kereskedelem rajta. csak szallitasi ido kerdese a dolor...
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Zoli54213 #15121 üzenetére
mar emlitettem egyszeruen szar... nekem nem jott be es sok hc gamer ugyan igy van vele... amid nem tudnak lezerbol olyat csinalni ami normalisan rendeltetes szeruen mukodik hibak nelkul addig ne rakjanak mar bell egy mukodo optical led melle ami magian mukodne. de igy egymast hulyitik be es ezaltal elveszted idonkent a kontrollt.... cask ennui bajom van vele...
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
Zoli54213
aktív tag
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Zoli54213 #15113 üzenetére
fps-re en semmikepp nem vennek imperatort nekem volt egy kolcsonbe 3 nap utan adtam vissza kulonben szet tortem volna... a dual sensor szerintem kiforratlan technology es nalam bizonyos helyzetekben behulyult az eger. a helyedben en is a kollega altar ajanlott deathaddert vennem meg. az fasza kis eger szerintem is csak az en stilusomnak nagy es nehez....
[ Szerkesztve ]
-
-
Telda
addikt
válasz Zoli54213 #15113 üzenetére
Hát ha neked megér +8ezret a festés akkor lelked rajta.
Maga az egér jó, de így inkább csak divatcikk.
Nekem a sima van és amit nem szeretek benne, az az igénytelen lakkozott felület a két oldalán, izzadós kezűeknek maga a rémálom. Máig nem értem hogy ezt a majdnem tökéletes egeret egy ilyen ócska megoldással elrontani... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest