- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
asde3
csendes tag
Sziasztok! Segítség kellene HD-cammal kapcsolatban! Lenne egy HD kamerám amit szeretnék lecserélni, csak a fizikai mérete miatt.
Szerintetek mi a különbség érdemes e, vagy van jobb is az árkategórián belül (nagyon max 60), minden infó jó lenne.
Mostani cam adatai: Samsung Hmx U 20 (min hd)
termék leírás: http://www.arukereso.hu/digitalis-videokamera-c38/samsung/hmx-u20-p41888941/termek-leiras.html
Amit szeretnék helyette: Samsung Q 10
http://www.arukereso.hu/digitalis-videokamera-c38/samsung/hmx-q10-p47017167/termek-leiras.html
___________________________________________________________________________Kérlek aki ért hozzá hasonlítsa össze. Néztem felvételeket youtube-on, hasonló tudással rendelkeznek.
itt az összehasonlító LINK: http://www.arukereso.hu/digitalis-videokamera-c38/fn:termekek-osszehasonlitasa:samsung-hmx-u20-p41888941,samsung-hmx-q10-p47017167/
azt látom ami most van a MINI hd-s jobb pixelbe is például, annyira nem értek hozzá számít ez a felvételen ilyen kategóriába sokat? Szabadtéri sportot, edzéseket vennénk fel vele. ( csak a felbontás a megapixel kevesebb az Q10-be, sokat dob az?)
Várom válaszokat! Napot!
[ Szerkesztve ]
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-
asde3
csendes tag
válasz Tomix24 #9034 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ, sajnos anyagilag nem állok úgy, viszont szükségem lenne egy kamerára, ami 40-69K között jönne ki. A mostani (samsung hmx u-20) helyett.
A toshiba azért tetszett mert jobb paraméterekkel rendelkezett mint a többi. De én is inkább a Samsung fele húzok. Q10,Q20, HMX300-t nézegetem, esetleg mi jöhet még szóba?
Amit lehet ezen az áron belül kihozni a legjobbat, azt szeretném. Köszönöm, várok még válaszokat! Estét!
[ Szerkesztve ]
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-
asde3
csendes tag
-
asde3
csendes tag
Sziasztok! Akinek van egy kis ideje segíthetne nekem. Van egy Samsung Hmx-u20 fullHD camom. Ki akarom cserélni egy nagyobb testűre, "tenyeresre". A cam adatait google-ba megtudjátok nézni. Ami néztem helyette használtan: Samsung VP-HMX20C, vagy új toshiba vagy samsung stb camok, 40-50között max. Aminek a legszebb a képe, és képstabilizátora forgatás közben, olyat szeretnék ebben az árban. Mit ajánlotok ? Üdv
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-
asde3
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! A napokban vásárolok fullhd videó kamerát, és a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy melyiket válasszam.
Teljesen egyszerű camokról van szó. Állványon használom, teljes napfényél, álló videókép felvételekre, semmi extra. Ezelőtt is egy hasonló kaliberű volt annak a neve: Samsung samsung hmx-u20 (jó kis felvételeket készített, ehhez kerestem hasonlót)
A mostani választottjaim (esetleg ebben az árkategóriában tudok ajánlani "Mást" használtan 25-27/30E?):
1: HP V5560U
2: Toshiba H 30
3: samsung hmx q 10Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-
asde3
csendes tag
Sziasztok!
Ti melyiket választanátok, és miért? (szabadtéri használatra /pl: edzés leforgatása/, állványról)
SONY HDR-CX220 (84E-től, viszont most az euronics-ban 50E ért megkapható)
vagy
SONY HDR-CX240 (52E-től top1-es az árukeresőben, viszont a cx220 drágább eredetileg de most olcsóbban meg lehet vásárolni)
Vagy esetleg ilyen árban 50-55E van jobb választás?
Köszönöm!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-
asde3
csendes tag
válasz Ottó58 #12189 üzenetére
Köszönöm!
Sajnos a 220-ast el is kapkodták. Mindenhol csak 240-es kapható, de így hogy beépített akku van benne, plusz sok helyen olvastam,hogy nem is bírja jól.
Esetleg ilyen árfekvésben használtan valami jobbat esetleg ki lehet fogni? És ha igen milyen fajtát nézzek?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest