Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Sziasztok!
Tegnap írtam, de nem igazán jött még válasz. Nem türelmetlenkedem, csak szeretném tudni,
hogy jó helyre tettem fel a kérdést, vagy esetleg máshol próbálkozzam?Köszi!
-
belovary
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket és véleményeteket szeretném kérni!
Szeretnék vásárolni egy kamerát, amolyan "mindenféle" használatra.
Igaz, egyenlőre még hobbi szinten (szerintem marad is) készítek felvételeket, vágom,szerkesztem, ilyesmi.
Bátyám operatőr, de meguntam, hogy ha valamit szeretnék vele megcsináltatni minimum egy fél év...Szóval egy olyan gépezet kéne, amely használható sima házi videózáshoz is, de nem ijed meg ha egy kis snowboardozás közben használnám. A vízállóság is jól jönne, éppen babaúszásra jár a kisbabánk, de nem csak ezért...
Néztem a Panasonic WA30-at és a Sony HDR GW66E masinákat, de nagyon tesztet nem találok róluk.
Igaz, extrémebb környezetben jobban el tudom képzelni a Drift-et, meg a GoPro-t, de ezekkel mondjuk egy nyaraláson már nem érezném annyira jól magam...Várom hozzászólásotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest