Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
Rendben, köszönöm a segítségeket.
-
N-vidi-A
őstag
Nagyrészt beltéren természetes fényviszonyokkal és segédfénnyel is szükség esetén, műszaki cikkek ( telefon, tablet, notebook, PC stb) nagyrészt.
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
PuMbA fórumtárs javaslatára írnék, itt lennének az előzmények:
"Általános / hobbi célra keresnék gépet páromnak, illetve amiben egy kicsit szeretne elmerülni, az a termékfotózás, ezt néztem ki, ár / értékben tudnátok ettől jobbat mondani?
CANON EOS 2000D DSLR fényképezőgép + 18-55 mm IS II + 50 mm f/1.8 STM Kit (2728C022) + CANON EF 75-300 mm f/4.0-5.6 III DC objektív
305e Ft lenne, ha jól látom egy 2000D alapgép + 3db objektív, ettől én nem nagyon láttam jobb ajánlatot bármilyen márkát figyelembe véve."Erre ezt a javaslatot kaptam:
Halott technológiát, azaz DSLR-t újonnan nem szabad venni, mert ahogy megvetted már csak 40-50%-át éri és ennyiért tudod tovább passzolni. Vagy használtan, sokkal olcsóbban ennél jobb DSLR vagy MILC, de én a MILC-re szavazok. Keresd fel a Milyen cserélhető objektíves gépet? fórumtémát.
A lényeg, új gépet szeretnék cégre vásárolni, kérlek amennyiben tudtok, javasoljatok az általam leírt szetthez hasonlót, amire érdemes beruházni.
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok.
Esetlegesen egy belépő szintű gépnek megfelel valamelyik szerintetek?
Nikon D3000 vagy Canon 450D?
Kb 70k az áruk, vagy van jobb más alternatíva?
üdv, N-vidi-A
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest