Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz muranyig #31093 üzenetére
A kép ISO100, 45 mili 1.8, f/5.6, 1/125, stúdióvakuk. A rekeszelés a lényeg és a gyutáv, a6000 crop váz, sztem egy FE 55 1.8 ZA-val kb. szintén így 5.6 körülre rekeszelve gyönyörűt lőhetsz, ha ügyelsz a fényekre. Én a fullframe 50 ekvivalenset nem szeretem már portréra, pedig sokan használják, anno 90-es Tamron 2.8 makróval lőttem, aztán teszt 105 Sigma macro, most 45 mili Oly (90 ekv.) szóval én ebbe nőttem bele valahogy, de a6000-en egy ötvenes kiváló.
Az a6000 esetében az AA filterről nem tudok, az E-M10-ben nincs hálistennek. Meg nem árt, ha az a6000 kompatibilis a kioldókkal, amit használnál, de ezt majd vki más megmondja Neked. Ha standard, CaNikon által is használt vakupapucs (vagy ilyen üzemmódot tud), nyert ügy. Tudom, hogy Sony most tette rendbe a saját hülye vakupapucsait és közelít a "standardhoz", de ismeretem itt kb. ennyiben ki is merül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Facebook és Messenger
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...