Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Micro Four Thirds
- Amazon Fire TV stick/box
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz Fujis2950 #25728 üzenetére
Ha beleugathatok én is amatőrként akkor ezt alátámasztom. Anno én sem canont terveztem. De amikor végigtapiztam mindent rájöttem, hogy az én kezembe nem valók a kisebb vázak. Ez volt az első felismerés. Aztán gondolkoztam, hogy átlag bérből élő csóringerként, nekem inkább szempont az, hogy szép lassan fel tudjak építeni magamnak egy kezdő szettet. És ha felmentem bármelyik oldalra, bármelyik fb csoportba, azt láttam hogy amiből naponta kerül fel használt cucc az a canikon. És ezek közül is van ami egy két tízezer tanulóobi és van ami már profi. Minden más ritkábban fordul elő és hát nem olcsó vagy pedig csak vázzal együtt eladó. Így hát belegondoltam, hogy gépvásárlás mi a valószínűbb, hogy lesz pénzem egy 160ezres objektívre, vagy egy 40-50ezres sigmára amin aztán túladok ha már kevés lesz. Szóval így letten konzumamatőr
Vagyis azt akarom mondani, hogy szerintem jól látod, egy dolog, hogy valami mennyire jó és hű meg hú. A másik pedig az, hogy aki beszáll ebbe a mókuskerékbe még nem tudja, hogy mit akar és kockáztatni nem biztos, hogy 160ezres obikkal fog.https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
silmatauki
őstag
válasz Fujis2950 #25728 üzenetére
Ahogy alább is írtam: a kezdő user magára vessen, ha ma nem a 18-55-tel vesz gépet, hanem 16-50-nel (vagy akár 18-135-tel, legalábbis fényerő-ügyben), hacsak nem azért veszi az A1-et (a 16-50-nel), mert jobbra nincs pénze. Márpedig kitben a 18-55 tényleg bagó.
Persze aki anno a Pro1-et vette az akkor még nem létező 18-55 nélkül, az más kérdés – de olyanok nagyon kevesen vannak itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest