Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alexios

    veterán

    válasz bnorci71 #8484 üzenetére

    Szia!
    Mivel én is most állok gépvásárlás előtt, így megfogdostam mostanában pár gépet és bár nekem valószínűleg egy Nikon D5000 lesz, azért leírom a tapasztalataimat:
    Elsőre mielőtt döntenél azért fogd kézbe őket, stb. Nekem pl. a Canon 1000D itt hullott ki, (szerintem) nagyon igénytelen anyagból készült, nem jó a fogása, csúszós, stb.
    Az Olympusnál ne feltétlen a képstabi legyen a gondod(amúgy a canonban van, csak ott nem a vázba, hanem az objektívbe építik be), hanem a 450-re fokozottan igazd, hogy vedd kézbe, próbáld ki, mivel sokaknak nem jön be a markolata, szerintem megszokható, de ezt neked kell eldönteni. Illetve vedd figyelembe azt is, ha magasabb érzékenységen akarsz fényképezni, 4/3-on általában előbb kezd zajosodni a kép.
    A Fuji-t nem igazán ismerem, a Pentax K-x-ről pedig én csak jókat tudok mondani, kényelmes markolata van, illetve azért tud sok extrát is a többihez képest(pl. videófelvétel), de tény, hogy drágább is. Illetve azt is számold rá, hogy venned kell hozzá ha még nincsen AA akkukat, mivel ezt nem akkuval adják.

    Frigetrus: azért azt is vedd figyelembe, hogy a D3100-hoz ezen az áron csak egy obi jár, és ha én jól értem neki fontos a duplakites kivitel:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák