Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz jjeahh #17243 üzenetére

    Nem azért a huszasért, de kezdem unni hogy több mint egy éves teljesítménye alapján századjára olvasom milyen lassú az af az X-E1-en. Igen, úgy jött ki a gyárból, lassú volt, bizonytalan, és néha nem is talált fókuszt. 2012ben.
    Nézz meg frissebb videókat, a topikjába is tettem fel (láttad, jársz arra), kevés fénynél, és extrém kevés fénynél is; meg fotókat is amiket kb nulla fényél csináltam kültéren.
    Vagy ezek még mindig "vészes"nek számítanak? Ha igen, ez még veszélyesen rossz, és én vagyok eltévedve, szóljatok :R
    (És az előző gépem kedvenc (Tamron) obijai is azok voltak (a fényerőtlen nikkorokat nem nagyon használtam beltéren; az 50 1.8G az penge volt); és ezer képből egy kezemen megszámolható rontott kép beltéren -lagzin, mozgó emberekre- csak az isteni gondviselésnek köszönhető a zoommal?)
    35mm
    [link]
    18-55
    [link]
    Nagyon kevés fénynél
    [link]

    Annyian annyi helyen írjátok hogy a végén még elhiszem bakker :U

    A 14 és 60mm-es fixek nem jók amúgy nagylátó/portréra? (Utóbbira mondjuk manuált preferálok, nem kell oda nagy sebesség). Nemtom, nem nagylátózok, mindig csak csorgatom a nyálam és nikonnál is sajnáltam rá a pénzt. :B

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák