Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lcee79

    őstag

    válasz Zozzer888 #12276 üzenetére

    Nézegettem a Canon oldalát, és leginkább hipermarketekben lehet kapni hivatalos oldal szerint... mondjuk jó lenne, lenne itt egy Canonnal foglalkozó bolt, aki hivatalos magyar forrásból (ha van ilyen) szerzi be a termékeket, és azt mondja hogy 100% hogy nem így van.
    Igazából nem tudom, leellenőrizni csak azt tudom amit az eladó mondott, (de mivel mindekettőt forgalmazzák akkor nem tudom mi oka lenne hazudni erről)
    azt mondta pl. rendelt valamit 3 hete azóta sem jön meg, és folyton az aktuális euró árfolyamoktól függ az ár emiatt nem tud semmit fixen ígérni stb stb
    Nikonnál van magyar ár, és nem ingadozik az euro árfolyamok miatt...

    Ja és a szervizekkel is volt vmi probléma és nem is kapkodnak a javítással (nem emléxem már mindenre amit mondott, de az biztos, hogy hiába voltak canon termékek, de ha veszek is canont biztosan nem náluk... mivel Canonban drágák is.)

    Webshopok ugye mindenféle helyekről be tudják szerezni...

    Amúgy együtt nézve őket, nikon objektívjei igényesebb benyomást keltenek, és a 18-105-ös is szimpatikus volt (elővették nekem gyári dobozból, és azzal is kipróbálhattam, mert alapból a 18-55-össel volt kirakva)

    De fogásra tényleg jobban belepasszolt a kezembe a Canon, viszont a 650-est meg meg sem néztem közelről, 300 ezret úgysem adnék érte (18-135-el annyi), nem akartam fájdítani a szívem azzal is :)

    [ Szerkesztve ]

    https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/

Új hozzászólás Aktív témák