- Steam Deck
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz Menthirist #59398 üzenetére
Jó kis hűtést kapott. Elfér még egy 20-as az elején.
Fully electric lifestyle!
-
veterán
csak totál meg van hülyülve a gép... a bios 4 gigát ír hogy lát, a windows 8-at (de csak 4-et tud használni), a cpu z azt írja 8 giga (de rálát mindkét slotban lévő ramra), de single, szóval ahány progi, annyi félét mutat. majd hétvégén megpróbálom kitalálni mi a franc.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
-
oraihunter
aktív tag
Nem lehet? Hm.. ezt az intel is tudja? Közben megoldódott azért. És 4,4Ghz-en szépen ketyeg.
[ Szerkesztve ]
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék kis segítséget!
Phanteks PH-TC14PE elfér egy Asrock z87 E4 lapon, hogy a VGA kártya nem lóg bele?
N780 TI kártya.
Köszi előre is!
...
-
pipo112
őstag
Szívesen mindenkinek
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
nVIPER
senior tag
Látom egyre többen vesznek Corsair H110-et. Én nem kicsit kockáztatva egy telepirányítási szerverbe raktam egy ilyen hűtést egy ASUS P9X79 WS alaplap és egy Core i7 4820 proci mellé. Fogok folyamatosan feltölteni képeket az üzemidőről, egyszerű a dolog, mivel az SSD SMART-jában úgyis látom a futott órák számát. Így egyszerűen tudom mérni az üzemidőt. Kérdése bárkinek van ezzel a hűtéssel kapcsolatban segítek!. A venti egy kicsit hangos amit hozzá adnak, de a pumpának 0 hangja van. Eddig 24/7-be olyan 500-órát ment, de majd képek később.
-
Zsmester89
őstag
Köszi srácok a segítséget, ma boldog tulajdonosa lettem egy Phanteks PH-TC14PE Black-nek
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
pipo112
őstag
válasz Zsmester89 #59416 üzenetére
Grat hozzá!
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
Zsmester89
őstag
válasz pipo112 #59417 üzenetére
Köszi Nagyon nagy hűtő, az igazi teljesítményét majd csak alaplap+proci csere után tudom meg
Egy kérdés: Hogy lehet, hogy Gigabyte AM2+ lapomra nem tudom felrakni? Én vagyok a béna vagy tényleg közelebb vannak egymáshoz az alaplapi furatok a proci körül és a mellékelt amd-s rögzítők nem jók hozzá?
-
bombibmw
veterán
válasz Zsmester89 #59418 üzenetére
Nem Vagy béna.
Nekem is ez volt,amíg rá nem jöttem,teljesen ki kell tolni a rögzítőket,hogy rendesen be tudjam csavarni a csavarokat.
Nálad lehet,hogy minél közelebb kell,szóval be kell játszani,amíg jó nem lesz.
Amúgy grat hozzá,most már tulajdonosa Vagy a világ legjobb léghűtőjének. -
Zsmester89
őstag
válasz bombibmw #59419 üzenetére
Ugye az alaplap mögötti merevítőnek vannak fix "csavar" részei, arra rárakom a fehér műanyag távtartót és elméletileg mehet rá a V alakú tartó. Nekem a furatok között 1cm simán van..pár milit még tudnék játszani, de ez sok vagy tényleg én csinálok valamit szarul.
Amúgy köszi maximalista vagyok picit.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz Zsmester89 #59420 üzenetére
Tessen parancsolni. [link]
Ugye,ahogy szemben állsz a lappal,a rögzítőket vízszintesen helyezed el és nem függőlegesen?[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Szerintetek egy FX-4100-as procihoz jó lesz a már meglévő Arctic Cooling Freezer 7 PRO?
-
gg72
veterán
Intel G3220 nem tuningolt procinál a gyári hűtő halkan működik, vagy érdemes lecserélni? Csak a hang számít, alap gépbe menne.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Nem tudom jó helyre írom-e, de hátha. CM IC Essential E2 arany pasztával mik a tapasztalatok? Barátságos az ára, és nem tűnik rossznak. De miért arany színű? ez nem szilikonos?
PSN ID: marquuard
-
menledge
senior tag
-
NoOne1976
őstag
Egy FX-4100-at lehet passzívan hűteni? Milyen cuccal? Vagy ez reménytelen dolog?
-
-
veterán
Nah hétfőn gariztathatom a gépet -.-
nem bírom rávenni hogy a két darab 4 gigás ramot dualba tolja. Ha a 0-s és 1-es slotban van ram (csak 1), akkor el sem indul, ha 2-esben vagy 3-asban, akkor elindul. A ram jó, mert ha a jó slotokba teszem, akkor működnek, csak ugye pont a 0 és a 2-es, illetve az 1 és a 3-as van dual channelben.Ami a dolog pikantériája amúgy, hogy a BIOS is csak azt látja hogy 4 giga van a gépben, de amikor listáztatom hogy melyik slotban mi van, megtalálja hogy ott vannak a ramok. Ennek ellenére használni nem használja. Windows ugyanez, kiírja hogy 8 giga ramom van, de mellé írja hogy csak 4 giga használható. Minden tesztprogi megtalálja, kiírja az adatait, de ennyi. Nem tudom mi a gondja, de két napot legóztam vele, viszem a lapot gariba és kész. De csak hétfőn, mert ha holnap beviszem, hétvégén már bele se kezdenek. 4 gigával meg elmegy a LoL, úgyhogy majd hétfőn.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz NoOne1976 #59433 üzenetére
Ha rászánod a pénzt, megfelelő környezetben egy HR-02 Macho simán elég. Ha nekem elég volt a hasonló TDPs i7/i5Kn tuning mellett is..igaz, mögötte-felette házventi volt (szinte állóra leszabályozva..még mielőtt valaki megkérdőjelezi a passzív borda létjogosultságát, mondván ez így nem passzív).
-
theooracy
aktív tag
Üdv. Érdeklődnék, hogy a SCYTHE Ninja 2 rev B. hűtő jó-e a 1150-es foglalatra? Vagy csak a 3-as??
-
pip
aktív tag
Sziasztok,
FX 6300 melle relative alacsony epitesu hutot szeretnek vasarolni (legfeljebb 140 mm magas lehet, de inkabb egy picit alacsonyabb, Zalman T1 haz). A meret miatt ugy latom, hogy csak a 92 mm-es ventisek johetnek szoba, pedig NAGYON fontos lenne a halk uzemmod, tuning nincs tervben. A tomegek es heatpipe-ok szama alpjan 3 modell tunik igeretesnek:
- Deepcool Iceedge 400 XT
- Arctic Freezer A11
- Cooler Master Hyper 103ezek kozul melyik ajanlott? Esetleg mas(jobb) alternativa van? A legalacsonyabb 120-as a deepcool gammax S40 ugy nezem nem fer be Esetleg ha lereszelek par mm-et a ventifoglalat legtetejerol.
-
Corsair90
tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogy az LGA775-ös intel core 2 Q szériás cpu-khoz, milyen hűtőt ajánlanátok kb 2000-3000 Ft értékben? Lehetőleg túl nagy méretű ne legyen, mint például a cooler master hyper 212+, mert nem férne el a házban.
-
h1mpi
félisten
válasz Menthirist #59435 üzenetére
Remélem nem az Ashura fagyasztotta le a ramokat
-
veterán
nem fogalmam sincs mi lehet, de 3 év garis, és januárba vettem. A hétvégén meg legLoL-ozgatok 4 gigával is, hétfőn meg bedobom a boltosoknak hogy oldják meg, én kifogytam az ötletekből (meg nekik több lehetőségük van keresztbe tesztelni is)
[ Szerkesztve ]
-
CsIrKeRaToR
tag
http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/alphacool-nexxxos-cool-answer-240-ltst/3571 erről a cuccról mi a véleményetek? Jobb mint egy Corsair H100i?
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
h1mpi
félisten
Azon gondolkoztam még, hogy majd, amikor szétszedem megint, akkor ne cseréljem-e meg a ventiket, hogy bent legyenek és kifelé fújják a meleget és ne befelé. Van ennek jelentős értelme, mert kintről csak hűsebb levegőt tud szívni a bordára?! A 780/7820Ti meg nem melegedős fajta VGA.
[ Szerkesztve ]
-
pd
tag
Ha kifele fúj, annak az előnye, hogy a meleget nem bent kavarja, hanem rögtön kiküldi a házból.
Ennek a felszerelésnek pedig megvan az az előnye, hogy van légáramlás az alaplap bordái körül is.Te döntsd el, melyik fontosabb. De ha a VGA nem melegszik, akkor annyira nem lényeges, hogy annyira hideg legyen a házban, szóval nyugodtan maradhat, ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest