- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
Ármester
válasz fabri07 #41411 üzenetére
itt irtam rola nem is oly reg.
Annyit tudni erdemes, hogy az ember nem a "szuper mecha billentyuzetetol" lesz jobb jatekos. Nem fog sokat hozzatenni a teljesitmenyhez, de mint billentyuzet sokkal konzisztensebb es megbizhatobb lesz.
Ha meg nem probaltal egyet sem, akkor ajanlom hogy keress egyet-kettot amit meg tudsz nyomkodni, hogy legalabb azt kideritsd hogy melyik fajta kapcsolo tetszik.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Domonkos
Ármester
válasz fabri07 #41409 üzenetére
Nem hiszem hogy nagy kulonbsegek lennenek; de ha valamelyiket rosszabbnak kell mondani, akkor legyen a blue kapcsolos. De ott sincs hatalmas kulonbseg.
Szerintem az hogy neked mennyira all kezre sokkal nagyobb hatassal van erre, mint az hogy milyen maga a billentyuzet.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Domonkos
Ármester
válasz fabri07 #41309 üzenetére
Ezekre nincs egyertelmu valasz.
Szerintem a blue nem jo jatekhoz, mert ez az egyetlen "hagyomanyos" cherry-szeru kapcsolo aminek van hiszterezise. Mivel jatekban viszonylag sokszor elofordulhat hogy egy billentyut gyorsan kell duplazni, ezert szerintem nem a legjobb valasztas hozza. Ez nem vegtelenul nagy hatrany - en is jatszottam blue switchen huzamosabb ideig, bar elegge casual modon - de semmikepp sem elony.
Masik meg a zaj. Ha kozben szeretnel mondjuk beszelni a csapattal, akkor mindenkepp olyan mikrofonbeallitas kell ami jol kiszuri a billentyuzet hangjat, mert nagyon konnyen kepes atszurodni.Membranhoz kepest jo-e? Szerintem igen; szinte az osszes mechanikus billentyuzet jobb, mint akarmelyik membranos. Ismetlem: szerintem. Ismerek olyat akinek teljesen mindegy, sot olyat is aki meg a membranosokat kedveli. Raadasul mindkettojuknek szamitogephez kotott a munkajuk. En meg mindig azzal a feltetelezessel vagyok, hogy latatlanba biztos mindenkinek jobban tetszik majd egy mechanikus billentyuzet - persze ha nem kifejezetten ergonomia nelkuli billentyuzetet keres... - de ugy tudsz biztosra menni ha elotte kiprobalod! Vagy elhetsz a 14 napos elallassal is...
Amiben viszont elegge nagy az egyetertes: a mecha billek elonye leginkabb akkor jon elo, ha az ember tud touchtype-olni. Nem szabad pufolni oket.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Ringman
nagyúr
válasz fabri07 #41309 üzenetére
a hiszterézis miatt nem épp a legjobb választás a blue kapcsoló. de 15k-ig modecom hammerből van outemu brown vagy red:
linken mindkettő van vegyesenEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- ASUS routerek
- Netflix
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Aula membrános gamer/multimédiás billentyűzet
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest