- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
válasz ricogsm #87653 üzenetére
Az rtings nem tudom mit mér, lehet, hogy csak latency-re értik, de ez a két bill, alig hasonlít egymásra. A One2 mini 60%-os, normál magasságú és forrasztott, a K3v2 75%-os, low profile, hot swap és programozható...
A Q2-ből igen jó kis billentyűzetet lehet faragni. CNC-vel kialakított két részes, anodizált alu ház, jól működő, rugalmas gasket mount felfüggesztés, gyárilag kent, csavaros stabilizátorok, teljes programozhatóság...ezen az akciós áron, szerintem perpill hazai kínálatban verhetetlenek.
Annyiban vitatkoznék dqdb-vel a barebone kérdésről, hogy abban az esetben, ha mindenképpen cserélnéd a gyári Gateron G Pro vagy Keychron K Pro switcheket és a kupakokat is (pl. egy dye-sub PBT-re) és nem akarod eladni vagy másik buildben hazsnosítani a gyáraikat, akkor jobban megéri a barebone.Ami kell még egy barebone-hoz hozzá, az kb 70db switch és egy 65%-os támogató kupak készlet.
Ha maradunk a speed kapcsolók mellett, akkor néhány lehetőség:
- Cherrry MX Speed Silver: ha nem fontos az RGB, akkor a fekete nylon házas, be kell koptatni, aztán lehet kézzel kenni (igény szerint rugót is cserélni)
- Gateron G Silver Pro v3: 35g-mal indul, 1.2mm-nél 45g-mal kapcsol, gyárilag kent. RGB barát PC tető, én a single stage-et venném (lentebb a White-ból is)Ha nem muszáj a speed, de könnyű, akkor:
- Gateron G Pro White vagy Red (v2/v3): 38g ill. 45g a kapcsolási erő 2mm-nél, gyárilag kent, RGB barát PC tetejű, nem kell vele foglalkozni, finoman jár. Létezik belőle two-satge rugós, én erre nem költenék
- Gateron KS-3x47 Pro White vagy Red: 35g ill. 45g a kapcsolási erő 2mm-nél, szintén gyárilag kent, nylon házas (felül milky az RGB is átmegy részben, alul fekete), az egyik legjobb gyári állapotú, mély hangja vanAz MX-et nem tudom, de a Gateron-okból 70db 10eFt körül van.
A kupaknál a kérdéa az átvilágítás és a magyar felirat lesz a kérdés.M.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Android szakmai topik
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Canon EOS DSLR topic
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest