Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Molydeus

őstag

válasz ricogsm #87653 üzenetére

Az rtings nem tudom mit mér, lehet, hogy csak latency-re értik, de ez a két bill, alig hasonlít egymásra. A One2 mini 60%-os, normál magasságú és forrasztott, a K3v2 75%-os, low profile, hot swap és programozható...

A Q2-ből igen jó kis billentyűzetet lehet faragni. CNC-vel kialakított két részes, anodizált alu ház, jól működő, rugalmas gasket mount felfüggesztés, gyárilag kent, csavaros stabilizátorok, teljes programozhatóság...ezen az akciós áron, szerintem perpill hazai kínálatban verhetetlenek.
    Annyiban vitatkoznék dqdb-vel a barebone kérdésről, hogy abban az esetben, ha mindenképpen cserélnéd a gyári Gateron G Pro vagy Keychron K Pro switcheket és a kupakokat is (pl. egy dye-sub PBT-re) és nem akarod eladni vagy másik buildben hazsnosítani a gyáraikat, akkor jobban megéri a barebone.

Ami kell még egy barebone-hoz hozzá, az kb 70db switch és egy 65%-os támogató kupak készlet.
    Ha maradunk a speed kapcsolók mellett, akkor néhány lehetőség:
    - Cherrry MX Speed Silver: ha nem fontos az RGB, akkor a fekete nylon házas, be kell koptatni, aztán lehet kézzel kenni (igény szerint rugót is cserélni)
    - Gateron G Silver Pro v3: 35g-mal indul, 1.2mm-nél 45g-mal kapcsol, gyárilag kent. RGB barát PC tető, én a single stage-et venném (lentebb a White-ból is)

Ha nem muszáj a speed, de könnyű, akkor:
    - Gateron G Pro White vagy Red (v2/v3): 38g ill. 45g a kapcsolási erő 2mm-nél, gyárilag kent, RGB barát PC tetejű, nem kell vele foglalkozni, finoman jár. Létezik belőle two-satge rugós, én erre nem költenék
    - Gateron KS-3x47 Pro White vagy Red: 35g ill. 45g a kapcsolási erő 2mm-nél, szintén gyárilag kent, nylon házas (felül milky az RGB is átmegy részben, alul fekete), az egyik legjobb gyári állapotú, mély hangja van

Az MX-et nem tudom, de a Gateron-okból 70db 10eFt körül van.
    A kupaknál a kérdéa az átvilágítás és a magyar felirat lesz a kérdés.

M.

Új hozzászólás Aktív témák