Hirdetés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoRT2195
tag
Na akkor miért ajánlanátok az 1es lagúnat, és miért nem? Indokolnátok picit?
-
MoRT2195
tag
Köszi mindenkinek a segítséget. Esetleg Renault Lagunát is ajánlanátok? Használtató.hu-n láttam egy elég szépet, persze belsőre nem tudom milyen, de külsőleg nagyon szép. 465 ezerbe kerül. Ennyiért megéri egy Laguna?
-
MoRT2195
tag
Sziasztok!
Friss jogsis vagyok, most szeretném megvenni az első autóm. Nem akarok sokat rászánni, max 600-at, de inkább 500 ezret, jó volna inkább ennyiért valami jobbat. Mármint persze úgy jobbat, hogy azért ne rohadjon az egész autó, működjön rendesen és azért ne legyen ronda se. Nem vagyok nagy autó szakértő, így kb ennyit tudok mondani. Kérdezzetek, ha valamit tudni akartok. Ja és mindegy, hogy benzines vagy dízeles, illetve inkább ferde hátú legyen ha lehet, azok jobban tetszenek, de így első autónak nem feltétlen olyat akarok ami álmaim autója, főleg nem 500 ezerért, de azért szívesebben vezetnék egy szép ferde hátú autót.
Audik tetszenek nagyon, de tényleg így első autónak mindegy, hogy milyen márkájú, minden tanácsot szívesen fogadok.
Remélem tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Háztartási gépek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest