Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Verbat

    csendes tag

    Na, ismét köszi a válaszokat, ma meglátogattunk pár autótelepet és beleültünk ebbe-abba, hogy egyáltalán kasztnira beltérre mi az amit el tudunk képzelni.

    Avensis Verso: a konkrét darab felejtős volt, de ez mindegy is. Tök jó a térérzet, belátható előre-hátra. Ami nem tetszett: az ülések eltüntetése (a hátsókat ki kell szedni). Ritka típus nagyon, elvetettük alkatrészek hozzáférhetősége miatt.

    Mazda 5 (1gen): nekünk kicsi. Az egész autó szűknek érződik, a második sor középső ülése nem ülés, nekünk pedig szempont, hogy lehessen 5 fő + csomagtér kiszerelésben is használni. Grandis amúgy 15 centivel hosszabb, 4 centivel szélesebb, 7 centivel nagyobb a tengelytávja, szóval nem ugyanaz a méret. És persze a külső totálisan szubjektív, de sztem a Grandis állat :)

    C4 Grand Picasso: ezt már próbáltuk korábban, most viszonyítási alapnak ültünk bele. Nem voltam lenyűgözve.

    Corolla Verso: ez is kicsi, pedig amúgy tetszene (vagy az újabb Verso is tetszene, de az 4M körül kezdődik).

    Alhambra / Galaxy / Sharan: bár eleve nem tetszik, azért viszonyítási alapnak ebbe is beültünk. Nekem nagyon buszos. A konkrét darab szép volt, viszont 2.0 PDTDI.

    Viszont asszony unszolására beültünk egy Zafirába is a többi után, és itt bekattant valami. Azóta rágja a fülem, hogy azt vegyünk, mert tetszik neki. Vagy azt a V70-et Miskolcon :) Opeltől félek a műszaki tartalom miatt...

    Stream-ből jelenleg nulla darab két literes van hahu-n. Még a Cee'd kombin is gondolkodom, de ezek villámgyorsan tűnnek el a piacról (pár órát élnek a hirdetések).

Új hozzászólás Aktív témák