Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SZATA

    senior tag

    Hi! Egyszer mar kertem segitseget autovasarlashoz. Sajnos azota sem jutottam dulore.
    Ti tobbnyire a Puntot javasoltatok. Akkor meg 400eFt korul volt a hatar, azota ez egyre feljebb ment. El is kezdtem Punto2-ket nezni, de sajnos ket gond adodott vele. Kiprobaltam, es a gazpedalnal nem fer el a labam, (46-os és szeles) neha beleakad a fekbe. Hallottam, hogy ez esetleg mas kisautonal is gond lehet. A masik pedig, hogy a csaladban le akarnak beszelni a Puntorol. Ez ellen pedig nem tudok védekezni, mert nem értek hozzá, nincs tapasztalatom, csak amit a forumokban olvasok, az az infom van. Neki nagyobb tapasztalata van, es a haverja pont egy Stiloval szív. Azért nem mondtam le róla teljesen, mert egyre jobban tetszik.

    Szóval az új arhatar 600, max.700eFt, az utóbbi csak ha tényleg megéri. A többi maradt: évi 5000km, foleg városban, foleg egyedül, legyen kis fogyasztasu, megbízható, olcsón fenntartható.

    Erre mit javasolnatok? Gondolkodtam Fabiaban, Tigraban, Fiestaban, Focusban, vagy valamilyen kis franciaban, stb., de minddel az a baj, nem tudom műszakilag mennyire jó, melyik motorral lenne érdemes.

    Köszi elore is!

Új hozzászólás Aktív témák