- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
Manitou
veterán
Azért az nem gyenge, hogy van olyan biztosító aki úgy gondolja nekem 385k/éves díj lenne a legkedvezőbb KGFB, mikor van 15-ért is
Nekik lesz vajon ügyfelük -
_seth_
veterán
válasz Manitou #3957 üzenetére
"CIG Pannónia idén a flottákra dolgozott ki kedvező díjakat!" Nekem is 392 lenne náluk, máshol pedig 15e
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Egy nyitva lévő vizsgabázisra begurulsz, megmondod, hogy náluk akarsz vizsgázni de még nem volt szervizben az autód és hosszabbítást kérsz, nekem is adtak 1,5 hetet (nem volt időm foglalkozni vele), 0 forintba kerül, NKH hatósági papír, a rendőr sem köthet bele.
Stafni:
Nekem pedig a régi forgalmi szerint piros matricát kapott volna az autó mert helytelenül 04 helyett 02-es besoroslású volt papír szerint de kérhettem az átminősítést ingyen (ingyen
új forgalmi és törzskönyv) így nem kaptam csak zöldkártya matricát, 15 nap van rá, hogy okmányirodában el lehessen intézni (12 órán belül sikerült ). Rendőr megy előttem félrehúzódik, majd az autó fenekére tapadt és mégsem intett le pedig ezt azon a helyen mindig a matricák ellenőrzése miatt csinálják, 1 perccel később egy kistehert meg is fogott 50 méterre onnan Jah, városunkban kb 2 hetes várakozás lett volna az intézésre így inkább szomszéd városba mentem intézni az új forgalmit, autópálya lehajtó mellett ellenőriztek a rendőrök és ott mentem el én is, 4x, ebből 3x még kint voltak ellenőrizni és egyszer sem intettek ki igaz a hátsó rendszámot csak akkor látták amikor ellenkező irányba mentem Na de kék matrica megvan és az új forgalmi és törzskönyv is. Az autó most már nem "VECTRA CD 2.0" hanem "J96" mindkét iratban.[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Igaz.
-
Balli
őstag
4millioig milyen uj kocsit ajanlotok, ami:
- jó menetteljesítmény: min 100LE közeli, benzines, 12 alatt gyorsul 100-ra
- 4 ajtós, hátul és csomagtattóban legyen normálisan hely 3fős családnak
- megbízható
- extrakban ne szegénykedjenEddigi jelöltek: Hunda Jazz, Kia RIO (7 év gari, elég jó tesztek róla) esetleg Fiesta
Athens 2004
-
Tökmindegy
senior tag
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
neduddki
nagyúr
HI!
ha engecc az ujon 1-2 evesre ami meg a markakerskedonel pihennek/gyak anykukon maradt;- )/ ertelmesebb aron vannak joszagok, vagy meginkabb kombikent
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Balli
őstag
Köszönöm a válaszokat, még nézegetjük majd... a KIA-t hivtuk azt mondtak az 1.4-es RIO jövőre esik be Magyarországra, ennek ellenére láttam a használtauto.hu-n belőle kiálított autót ami eladó.
1-2 éves nyakon maradt szalonautókat nézegettem, de még fogom, egyenőre nem igazán találtam megfelelőt (előző generáció nem érdekel, mint pl.: Focus vagy Astra)
Opelben a Corsa kicsi és az már túl nőies autó, az új Astra jól felszerelve erős motorral meg már drágaAthens 2004
-
Tökmindegy
senior tag
Tapasztalatom szerint vagy köt az ember kompromisszumot (főleg új autó vásárlása esetén) vagy 4 milláért nem kap . Mire mindent belerakat ami a szíve vágya az 5 millát üti. Bármely márkánál.
Mert ugyi ,még ez is kéne ,meg az is,na meg még talán amaz is ,ó csak pár száz ezer ,no nem baj Szóval így megy ez[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
golya32
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #3973 üzenetére
1.33 toyota yaris executive 4,2 és decre itt van.
Bár nem egy nagy autó
Renault fluence 1.6 bnzin fullos fehérben a BPn újonnan 4,3.
Van minden csak kicsi kompromisszum kellVélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy melyek azok a gumiabroncs márkák, amelyeket mindenképpen kerüljek?
-
-
Mr.Grincs
veterán
Meddig lehet váltani kötelezőt? Az úristenért sem tudom kiszámolni ezta rákot. 2010 július 30.án vettem az autót azt hiszem és 2010 08 04. től van biztosítás az autón. Azóta nem váltottam most szeretnék hátha olcsóbb lenne.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Rick4
félisten
válasz tomcsi23 #3984 üzenetére
Dehogynem. Megvett valaki egy autót, használta közben az év végi biztosítós kampányban felmondta a régit és megkötötte az újat. Neki január 1-jén van a fordulónap. Aki meg most vette, kötött egyet és kb ennyi, majd a fordulónapon felmondhatja. Vége az év végén esedékes felmondási lehetőségnek. Egy kibúvót azért hagytak, ha nem vagy elégedett a díjjal (mivel a biztosító egyébként se neked, csak helyetted szolgáltat) akkor lehetőséged van közös megegyezéssel szerződést bontani, majd egy másik céggel lehetőleg aznap megkötni. Plusz itt van még a havernak, anyának, tatának adom üzembentartásra, de ott már a fél átírási illetéket is mellé kell tenni, szóval most már az se játszik.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Manitou
veterán
válasz Motion_Blur #3987 üzenetére
Falkennel mi a bajod? Nyáriba elég jók, és az áruk sem vészes télibe nem ismerem.
Hankook meg isten
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Manitou #3989 üzenetére
Igen nyáriba jók, de télibe a kolléga méretében nem valami meggyőző: [link] tudom, egy tesztre nem lehet alapozni, de ettől független vélemények is azt támasztják alá hogy sz*r.
Hankook ugyan nem prémium, de jó gumi. És a W442-t idén tavasszal kezdték el gyártan szóval mindenképpen friss, pihe puha gummát kapsz
Árban 13k, ilyen árban még jó gumi a Pirelli SC2/3, Conti, Michelin, Dunlop már 15-17k.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Manitou
veterán
válasz Motion_Blur #3990 üzenetére
Én most nem téliekben gondolkoztam, hanem úgy általában ajánlott márkákat írtam.
A hankook lehet papíron nem premium, de valóságban igencsak az, már ami a nyáriakat illeti. Ráadásul mande in hungary
Nekem nyáriban Hankook Ventus V12 Evo van, elégé utánajártam mikor vettem, mert a legjobbat akartam venni egy bizonyos árkategórián belül. Vehettem volna premium márkákat is, mert az is belefért volna az adott árba, de tesztek alapján a hankook volt a nyerő, igaz nem is itt tesztelték hanem az usaban, meg jó pár külföldi felhasználói véleményt is vévigbogarásztam, és ez tünt a befutónak. Nagyon durva ez a gumi. Vizes és száraz úton is nagyon durván tapad. Az volt ráírva egyébként a matrinyára amikor megvettem hogy Ultra high performance Summer Tyre, ami igaz isÉn még 10-11k-ért vettem a Fulda Kristal Montero 3-at két éve, most már 14-16 körül van . Anno bestbuy volt. Most 16-ért mondjuk már lehet mást vennék. Hóban viszont nagyon harap a fulda, de ezt a tesztek is alátámasztják, vizes úton írják gyengébbnek a legjobbaktól, én nem tapasztaltam ezt a dolgot, nem volt vele gondom.
Ja és 2 éve mikor vettem a fuldat, akkor a nagyon ajánlottak között szerepelt.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Manitou #3992 üzenetére
Egyetértek uram
Hankook-nál megvan a három minőség kategória, a Ventus képviseli a premiumot, a 4-es sorozat egy középkategória és a 7-es sorozat a budget kategória (pl. K715 Optimo)
Conti után Hankook nálam is, ha márkát és árat is nézünk
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
SpeedR
őstag
válasz Motion_Blur #3993 üzenetére
Az a budget K715 is odacsap jópár nagyobb nevű cég termékének.
(#3984) tomcsi23
Nem értem mit akartál írni. Ha 2010-ben vette az autót, akkor a fordulónap már nem január 1-re esik, hanem a kötés napjára.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Én azért megnézem, hogy fel lehet-e mondani közös megegyezéssel, kíváncsi vagyok, mit lépnek rá. Persze csak ha a jövő évi díj máshol jobb lesz. De sose jártam úgy, hogy mindig ugyanott jött volna ki jól.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
megema
őstag
válasz Motion_Blur #3993 üzenetére
Nekem K715 Optimo van a 406-on (195/65 R15), és elég jó gumi. Nem tudom újonnan mekkora volt, de 5000 km után még 8 mm a profilmélysége.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Motion_Blur #3987 üzenetére
Jó lenne, de nincs pénzem rá. Valami használtat kell szereznem idénre.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Motion_Blur #3899 üzenetére
A kép alapján a 185/60 R14 is simán rámegy ugye, erre felnire? Ezt a tanksapkából fotóztam.
A 185/60 azt jelenti,hogy 185 széles és 60 mm a pereme a guminak? Tehát a 165/70 az egy keskenyebb, magasabb profilú hozzá képest. Jól értelmezem a jelzéseket?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Bestbuy játékok
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Politika
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest