Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    válasz Tom5 #186197 üzenetére

    Igen Auris hybridem volt, de a Prius 3 és a Prius+ ugyanaz. Technikai szinten egyformák akkumulátorban térnek el. Ebből a trióból az FL utáni Auris képviseli a legjobb minőséget. 2015-ös modell a Toyota legmodernebb cuccait mind belepakolták ami abban az időben elérhető volt. 5 millióból már nagyon jót lehet venni. P+ lithium akkupakkal van, de kapacitásra ugyanaz mint a P3-ban. Szép nagy autó és 7 üléses, csak akkor venném ha tényleg jó sok hely kell. Lényegében egy felfújt P3. A plugin semmi másban nem tér el csak annyiban, hogy 4,4 kWh-ás az akkumulátora és tölthető. Még megkapja a zöld rendszámot, mert papíron 25 km-t tud. Valóságban nagyon óvatosnak kell lenni, hogy ennyit kihúzz belőle.
    Gyerek mellé mindegyik jó választás mert elég nagyok. Természetesen Aurisból kombi.

    Outlander szép nagy autó. Nagyobb hasmagasság, könnyű beszállás. Korlátozottan terepre is jó. Egy egész korrekt 4 kerékmeghajtás. Gyorsan romló akku. Drágán cserélhető (millás tétel).
    Gaben belinkelte a véleményem róla. Én utálom, de ez a saját szubjektív felfogásom. Jó megbízható kocsi, pár típushibával. Azért lényegesen több van mint bármilyen HSD-nek. Nem venném hosszútávra. Sokat fogyaszt, mindenhol. Pályán 10 a min. Nagy akksi, 50 km-t is képes elmenni.

    V60 D6-ra nézzenek rá, bár nem sokkal nagyobb a Golfnál. Ampera is szóba jöhet, de az is kicsi. Aztán túl sok plugin nincs ebben az ársávban :)
    Részemről Passat GTE nagyon ajánlott. Semmi hátránya nincs az akkumulátortól a csomagtérnek. Többe kerül, de hátha megéri nekik a plusz. Magasan a legjobb minőség és komfort az összes korábbi közül (V60 D6 is minőség, Passattal egy szinten mozog, csak a VW modernebb) Tőle vettem a Golfot. [link] Ez is egy remek példány első ránézésre. [link]

    (#186203) Kickass: Pár hónap múlva kiderül. Majd csak elférünk valahogy :) De év végén úgyis tervezem a cserét, ha minden jól kiadja.

    [ Szerkesztve ]

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák