- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dome29
aktív tag
Sziasztok!
véleményetekre lennék kíváncsi!
régóta pàlyàzok egy 5ös BMW-re régóta tetszenek!
Bmw e60as típusra gondolok!
jelenleg egy 3as bmw ( e46 ) osom van, 20i benzines motorral.
nos pár ismerősömnek van e60asa dízelben, valaki többet valaki kevesebbet költ rá de azért elég húzós szervízileg így kicsit tartok is tőlük, bár azt mondják ha jót kifog az ember csak a kötelezőket kell elvégezni, amivel nem lenne gond ámbár ilyen korú autónál tudom nehéz kifogni de nem lehetetlen..
így a benzines felé kicsit jobban húzna a szivem az esetleges “ nagyobb “ szervízek miatt ugye ott kisebb a hibalehetőség, de tudom abból is kilehet fogni a rosszat.
3 literes benzineseket nézegetem, ezekről nem sokat tudok ámbár akiknek van külömböző csoportokban azt írtàk nagyon megbízható!
Nos, valaki esetleg aki használ/használt ilyen autót tudna írni róla megbízhatóság gyanánt illetve fogyasztás, szervízköltségekkel kapcsolatban?
illetve vásárlásnál mire kell ezeknél jobbadàn odafigyelni?
Rika a jó 30i , 25i-k azért jobban vannak fent, nemtudom esetleg az is elég egy ekkora autónak? Gondolom fogyasztásilag ugyan az, ámbár gondolom azért ekkora autónak jobban kell egy 3 literes
illetve mennyi km körül célszerűbb megvenni?
Köszönöm előre is, remélem kapok pár értelmes választ, régóta nézegetem ezt a típust!Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- PH! aranyköpések
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...