Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz IMIIKE1998 #166208 üzenetére

    Tévhit. Addig drága amíg a vásárlást követően hibátlan állapotra felhozod és mások gányolásait kijavíttatod rajta. De ez ugyanúgy igaz egy európai modellre is szóval... A fogyasztása is lényegtelen mert nem napi használósnak tartja az ember az ilyen autót. Kifejezetten USA autókra specializálódott szerelő műhely is van egy pár az országban szóval a szakszerű szervizelése is megoldott bármit is vesz az ember. Alkatrészáraira lehet mondani, hogy drága de egy korabeli európai sportkocsihoz sem olcsóbb az alkatrész (sőt...) mint bármilyen minimál elektronikás, egyszerű mechanikájú usa autóhoz a nyolcvanas évekből.
    Van egy haverom aki egy harmadik generációs Camarót hajtott évekig. Igaz az nem V8 hanem csak 2.8 V6 volt kézi váltóval de az nem finomkodva stabilan tíz litert evett vegyesben ami nevetségesen kevés szerintem. Jelenleg nem tudom mi a helyzet de akkoriban (2006-2007 környéke) az alkatrészárai sem voltak elszállva egyáltalán és minden kopó alkatrészt megkapott hozzá itthon raktárról nem kellett a tengeren túlról rendelnie semmit. Persze egy ritkább felkapottabb típust mint az általad említett Mustang is, biztosan drágább fenntartani.

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák