Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mettyuz

    tag

    Sok nézelődés és sok beszédnek sok az alja után változott a helyzet.

    Páromnak csak egy bizonyos színben tetszik a Ceed, ebből már nem nagyon van szalonokban, max kombi, ami nem tetszik formára. A jelenlegi generációra már nem vesznek fel rendelést, csak az újonnan bemutatottra, így jó eséllyel más lesz.

    Ami jó (?) hír, hogy abban változott a felállás, hogy 7-8 évig nem tervezzük cserélni az autót, viszont így a budget is emelkedhet, valamint bekerültek a képbe 50k körül futott 1-3 éves autók is.

    Amit az elmúlt egy hétben nézegettünk online és személyesen, és tetszik:

    -Opel Insignia Grand Sport
    -Mazda 6 3gen
    -BMW 3 F30
    -Ford Mondeo Mk V

    Azt sejtem, hogy viszonylag "fiatal" modellciklusuk miatt konstrukciós hibák jó eséllyel nem ismertek, vagy még rejtettek. Az az elsődleges kérdés, hogy a régi hibák, úgy mint a Mazda legendásan rossz korrózióvédelme; a BMW marha drága motorba való kopóalkatrészei; a Mondeo generátor-ékszíjtárcsa, vagy elektromos hibáit milyen mértékben "örökölhették" az új modellek?

    Ezen kívül, jól gondoljuk-e, hogy ha ezek közül választunk autót, normálisan használjuk (nem nagygáz-nagyfék, nem odabaszva), megfelelően szervizeljük, karbantartjuk, akkor 7-8 évig ezek teljesen jó autók lesznek?

    Beteg ez a világ, őrültnek titulálnak, ha nem állsz be a sorba, téged is kiutálnak

Új hozzászólás Aktív témák