Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zoo8800

    veterán

    válasz ludsimon #161726 üzenetére

    Nekem a 120 lovas verzió van, lassacskán 7 éve. Kellemesen erős a motor, van benne élet, de az összhatás nem sportos a látszat ellenére. Amit speciel imádok a motorban, az az, ahogy előadja magát. Gázadáskor megjön az amúgy is szép hangja, és elég komoly átmenet van a nem megy és a megy között. Szépen érezni, mikor tölt be a turbó. Ehhez képest a TSI-ben (ilyet vettem) hiába van meg ugyanaz az erő, érzésre elég tejbetök a T-Jethez képest. Egyszerűen fasza.
    A futómű feszes, jól tartja az utat, de tolja az orrát, a váltó pedig nem rajong a gyors váltásokért.
    A kormány tényleg könnyű, de speciel ez engem sose zavart. Az enyémben cityservo is van, ami szó szerint egy ujjas kormányzást tesz lehetővé úgy 40 km/ó sebességig. Amikor megvettem a kocsit, gondoltam, hogy ezt pundziknak találták ki, nem fogom használni. Aztán egyszer kipróbáltam, azóta is úgy van. :) Nemrég vettem másik kocsit, ez a funkció igencsak hiányozni fog az új vasból.
    A 120 lovasok chiptuningja úgy néz ki, hogy a 120 ló az alapból inkább 125-130, ezt egy ügyes chip akár 135-re is fel tudja húzni :D A 150 lovasban nem vagyok otthon, de szerintem abból se lesz csettintésre 200 ló.

    rip and tear, until it is done

Új hozzászólás Aktív témák