- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Nem ismerem.
mod:
(#14797) !Overdose!: Ácsi, nem erről van szó . Viszont amikor jönnek a semmiből az ilyen okos megmondóemberek attól égnek áll a hajam. Idézem a srácot: "hivd ki killer bee -t akármivel sok sikert de tényleg vagy szedj össze akármilyen német fost amid van és gyere a vti nk ellen 420 lo bármikor odaálunk" Nosza, a következő versenyre ki kell hozni azt a sosem látott 420lovas Civic-et. A G1 Team ott lesz, lehet mellé odaállni. De mondhatnám a Szabyk féle Fiestát (ami gyorsabb a Red Rocket-nél is!), F1 Pistit, Brekit, AMP S2 V8 Biturbót stb... Nem kell tőlük félni oda kell állni a kuvikkal. Hiszen csak "német fos" mind. A hanggal menő sosem látott csodaautó nyilván sokkal gyorsabb lesz. 400-on rájuk ver 500métert. Vannak erős Hondák Magyarországon senki sem vitatta de csak az ilyen szerencsétlen hülyegyerekek kérkednek folyton a teljesítménnyel. Ozolit vagy a Vogelsingert mikor hallottad az autójáról így "hencegni"? Soha. Pedig nekik lenne mire nagyképűsködniük. Csak egy szobaforradalmár Suzukis gyerek szeretett volna nagyot mondani és villogni kicsit a tesója kocsijával. Nem jött be. Megyek és letudom a mai trollkodás adagom fb-n.
[ Szerkesztve ]
...
-
hdman
őstag
-
Rick4
félisten
válasz Anulu79 #14774 üzenetére
Egy évvel fiatalabb Focus-t béreltünk a múltkor, mikor a Puntoban elszakadt a vezérműszíj Dunaújvárosnál, korrekt kocsi, eléggé összeszedett a Puntohoz képest, a kormányzás és a váltó ahhoz képest nagyon precíz, jól is ment, de elég rövid volt a sebváltó, sűrűn kellett váltogatni (vagy a Punto csak lassabban ért 100ra? ) korrekt volt belül is. Még meg is jegyeztem a páromnak, hogy meglepően rendben van. Fogyasztás nekem nem jött ki jól, pályán 130, BP kb 80 km, nem is dugózós, de nyilván pár lámpázós, visszafelé 140, kb 250km-t mentünk, és erre tankoltunk kb 18 litert, egy picivel feljebb volt a mutató, nem pontos nyilván, de kb 7 litert evett.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
hobizoli
nagyúr
azert szivesen megneznem, hogy mennyire 1.6-s az a motor, mert 500Nm kozeli nyomatekot kihozni, hogy 6800-n 420 nyiha legyen ekkor ehhez meg 450Nm-nek kell lennie az itt mar zuhano nyomatekgorben, tehat a csucs nyomatek meg ennel feljebb kell legyen vhol
azert az nem lenne mindennapi ugy, hogy olyan megbizhatosaga van, amijen
gondolj bele a gyariak jo ha a felet tudjak ennek 1.6-bol, meg 2litrbol 300+ Nm-t, es azom is mennek 1bar felett overboost-ban
lattam az auto meresi gorbejet, es tutira 7000 alatt van a max pwr, csodalkoztam is
porogni meg akkor nem szokott egy motor, ha hosszu a lokete
na most a B16A2 gyari 77.4mm-s lokete az meg pont nem az ami ne porgetnenek, hiszen gyarilag is joval 7000 folott van max pwr-e szivoban es hekkelve gyari bellel is porgetik 9000-g
turbozas miatt ebben meg nyilvan kovidugo meg h-beam hajtokar van, mert hogy a VTI motor ropi hajtokara ugy torne el 0.7-nel is, ahogy kell, az hottziherha B20-s a blokk Darton huvellyel meg tulmeretekkel 2100+ ccm, es min 1.6bar-l fujjak azt, akkor az mindent megmagyaraz persze, csak ehhez egy 1.6-s motornak kene 2+ bar...
kicsit szamoltok az 300+ Nm per liter lenne 1.6-bol, na most 500Nm-t a bubu-k 2.5-bol sem tud, es azt sem csak frutti 0.5-l fujjak am ehhez
több drón kell ;P
-
aero.
veterán
116k km, jaaaa, biztos is.
-
neduddki
nagyúr
válasz Vesztor87 #14819 üzenetére
HI!
szamold ki: bof
Forgalomba helyezési költségek összesen: 96.100 Ft
Regisztrációs adó: 125.775 Ft
Vagyonszerzési illeték (átírási díj): 29.280 Ftudv
neduddki
p.s. remelam aktualis arakal van feltotlve a magyar :- )
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Balupapa
senior tag
Meg 1 bonusz kerdes
Ha a futofelulet szelessege nem valtozik, csak a felni atmeroje lesz nagyobb, nem novekszik a fogyasztas ugye?Azonos mintazatu gumi , stb minden.
Szerk: 5cmes ultetestol csokken-e merhetoen a fogyasztas? Akar 1-2 decit 100on?
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
-
runner 125
nagyúr
válasz bitpork #14824 üzenetére
Ha, nagyobb felnit raksz fel, akkor biztosan nem lesz olyan a gyorsulás, ráadásul valamelyest a fogyasztást is megemeli.
Elvileg igen, a nagyobb átmérő miatt, azonos fordulaton több utat tesz meg, így nőhet a végsebesség, viszont a végsebesség tartásához erő is kell. Ha, nyomatékos a motor, valószínű kicsit nőni fog az is.Balupapa
Akkor is változik, mivel a váltó áttételezése marad, így a nagyobb átmérő miatt több energiára van szükség, h megforgassa.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
neduddki
nagyúr
válasz Balupapa #14825 üzenetére
HI!
jo* a rugozatlan tomeg, rosszab rugozas nagyibb lesz a kerek thetaja es no a fogyi /hacsak nem vmi eztrem lajt felni tanasz/
udv
neduddki
mod: *no
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Balupapa
senior tag
válasz runner 125 #14826 üzenetére
De NEM lesz nagyobb az atmero! Valtomeretrol beszelunk.
Ez benne a plane....
_-=*WheelWhores*=-_
-
Vesztor87
senior tag
4 kilóért, ez komoly?? Mi baja ennek?
-
hobizoli
nagyúr
-
zoo8800
veterán
válasz Kornel #14837 üzenetére
Több alu kell a kerékbe, mint amennyivel kevesebb gumi
A többlet fogyasztás nem sok. Emiatt nem fog 1 literrel többet enni a kocsi.A téli lemezfelnis 195/65R15 kerekem 2,5-3* kilóval könnyebb, mint a nyári, alufelnis 225/45R17. Itt mondjuk nem azonos a szélesség.
*analóg fürdőszobamérleggel mértem
rip and tear, until it is done
-
-
nagyúr
-
Rick4
félisten
válasz Napfénysüti #14841 üzenetére
Mekkora méretű felnire mondtak ennyit? Mondhatsz pontos méretet, típust, lehet lesz rá jó áram.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nagyúr
15-16 colosban gondolkodtam asszem talán 6,6-7-es szélességgel. A mostani felnim ET-je 38-as de ez elég széles.
Kíváncsiságból mondhatsz árat de mostanában tuti nem váltok már. Viszont jövőre jó lenne. Egyébként Enkei jó lett volna csak elég drága márka (persze nem is gagyi). Nekem a gyári felnim is Enkei de most nem olyan van fent. Azon is agyaltam hogy elcserélném gyárira.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Rick4
félisten
válasz Napfénysüti #14843 üzenetére
A cserében én nem tudok segíteni, az usából tudok max újat hozni. itt: [link] tudsz felniket választani.
-
phaet0n
tag
Tudom, nem autószerelő topik, de jobb ötletem nincs.
Az elképzelhető, hogy a gyújtáskapcsoló indítás után "túltekerve" ragad, és ezért járó motornál próbál még "rátekerni"? Ugyanis az a helyzet, hogy miután beindítom az autót, furcsa zakatoló hangot hallok, ami egy idő után megszűnik, de most tűnt fel, hogy ha a kulcsot kicsit visszább fordítom indítás után (mivel kicsit "beakadt" állapotban van), nincs ez a tekerő/zakatoló hang. -
phaet0n
tag
válasz !Overdose! #14848 üzenetére
Köszönöm! Felvetem az ötletet az autószerelőmnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest