Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    Üdv Urak, megint

    Kornéltől már kérdeztem priviben de megkérdezlek titeket is.

    Az új melóm amivel úgy néz ki hosszútávra tervezek így alakult.

    Minden munkanap 2 munkaidős, úgy kell elképzelni, hogy reggel kell menni 6-ra a munkaidő változó van, hogy 1 órát kell melózni, -általában arany középút van max 6-ot) (a délelőtt könnyebb) Majd délután vissza kell megint menni általában 4-re legkésőbb 6-ra.

    Pontosan nem mértem még le 1x sem az utat, de holnap lemérem mennyi, olyan ~7km-nek saccoltam végig egyenletes tempó mert városhatáron kívül van. Tehát oda vissza kb ~14-15.

    Lényege az egésznek, amit kérdezni akarok, hogy erre már érdemes volna dízelben gondolkozni a jövőben, vagy ez a táv még gyilkolja hideg motorral?

    + Amit kérdezni akarok, hogy ilyen egyterű berlingon gondolkozom, de egyszer barátnőmet és engem haverom vitt már asszem berlingoban ami nem 2 személyes volt, akkor az kombi lehetett? :F (vagy bármi hasonlón)

    Egyterű dízelesben tudtok ajánlani valamit, vagy használtan mind le van harcolva kb? Mekkora összeget kéne rászánni egy normálisabb darabra ? - igény nincs vele kapcsolatban ennyi, hogy melóhely + akkor csomagtere legyen kicsit pakolhatóbb pont ezért is szeretnék ilyet. Most vettem 1 hónapja 1 benzines cliot, szóval nem 2 hét múlva akarnám cserélni, de ha ez a táv már megengedné a dízelt akkor lecserélném fél év - 1 év múlva, attól is függ műszakilag hogy fog állni az autóm.

    szerk: ezeket néztem, már ha ez egyterű :B [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák