Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • molnarpeter

    nagyúr

    válasz ADAM1337 #129623 üzenetére

    Na igen, csak északi szomszédaink fél év előnyben voltak azon a téren is. Kifejezetten örülnék neki, ha itthon épülne a gyár, de félek, hogy nem adnak elég kedvezményt nekik fent. (A Gigafactory is azért került oda ahova, mert az a hely adta a legkedvezőbb ajánlatot, vicces, hogy gyakorlatilag licittel dőlt el :) )
    Azt azért hozzátenném, hogy ha a magyarnak megéri kimenni Szlovákiába, néhol ugyanez fordítva is megvan. Munkaerő van a térségben, versenyképes fizetésért áramlani látszik.
    Az USA-beli érdeklődőknél ment főleg tolongás a lefoglalásra, mert az állam kb. 200.000 legyártott autóig vállalta az ösztönzők fizetését (forintra lefordítva 1-2 millió kedvezmény).
    A dupla hatótáv mellett a Superchargerek is ott vannak, szvsz közel leküzdhetetlen versenyelőnyben vannak, ha a teljeskörű használhatóságot nézzük. Megdolgoznak minden vásárlóért :D

    Monitor lesz, de itt már fektetett helyzetben, műszerfal viszont nincs, hogy legyen hely a hátul ülők végtagjainak. A nagy kijelző vezető felé eső fenti sarkában lesz sebesség kijelzés, a többi infó aztán kényelmesen elfér a 15"-on :D

    (#129624) TaaT: Az eleje szerintem az újabb (nameg a tükörtojás) Porschékra hajaz, kicsit 918 beütése van főleg a fényszóróknak, persze négy LED helyett alulra kanyarítottak menetfényt. Van egy megérzésem, hogy lesz aftermarket cuccal foglalkozó csapat (EVannex gyanús nekem), aki kínál majd Model S-re hajazó fóliát vagy hasonló szettet :) Nekem bejön, bár tény, hogy szokni kell a látványt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák