Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz raczger #127976 üzenetére

    Ott folyik el a penz, hogy a szent nemet csodatechnika ugyanugy szetdol, ha nem jobban, mint a kommersz cucc, csak mindenbol vagy masfelszer annyi van, vagy ugyanaz masfel-2x annyiba kerul hozza. De mondhatom a komfortelektronikat, fenyszorokat, mar csak a gumizast is. Nem kell nekem hinni, vegyetek meg, aztan legyetek olyan szerencsesek vele, mint bitpork volt eddig.
    De tenyleg erdemes utanuk olvasni, olyan hibak jonnek elo, amire nem is gondolnal, mert atlagautoban egyszeruen nincs az az alkatresz. Amugy meg a megbizhato benzines cimu mitoszt is el lehet engedni ebben a kategoriaban, a hoterheles miatt az elektromos rendszer is megviselodik, szinten ho miatt kialalkulo olajfolyasok, stb. V motoron a vezerlescsere is draga, foleg ha hatul van, mint a 3.0v6tdi-n.
    Szamoljatok a legrosszabb esettel, hogy belenyultok egy fosba es elmegy ra evi egy milla. Akkor is tetszeni fog? Akkor is megeri a birodalmi csillagot/veset/negykarikat tolni? Ha meg olcson akarja fenntartani, akkor vegyen egy eleve lelakottat, hogy az igenyes vevo elol ne vegye meg a jot, mert par ev alatt lefosodik ugyis.

Új hozzászólás Aktív témák